Εξι οικονομικά beauty tips που πρέπει να δοκιμάσεις

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΟΔΑ

Ποιος είπε ότι η ομορφιά χρειάζεται γερό πορτοφόλι;

Δες παρακάτω τα ανέξοδα beauty tips, ιδανικά και για την ρουτίνα ομορφιάς σου αλλά και το πορτοφόλι σου.

Το DIY setting mist
Κάνε τον καθαρισμό και την ενυδάτωση σου, βάψου και στη συνέχεια μπες στο ντους. Ο ατμός θα αναμείξει το concealer σου, θα το κάνει πιο φυσικό και θα το βοηθήσει να διαρκέσει περισσότερο. 

Το καθαρό διάλυμα
"Πέρασε" την πίσω πλευρά των φτηνών σκουλαρικιών και δαχτυλιδιών με διάφανο βερνίκι νυχιών για να δημιουργήσεις ένα αόρατο φράγμα ανάμεσα στο μέταλλο και το δέρμα σου, έτσι ώστε να μπορείς να συνεχίσεις να τα φοράς χωρίς να λερώνεται η επιδερμίδα σου.

Το εναλλακτικό scrub χειλιών
Χρησιμοποίησε την οδοντόβουρτσα σου με έναν διαφορετικό τρόπο: Εφάρμοσε λίγο balm και κάνε μικρούς κύκλους στα χείλη σου για να κάνεις απαλή απολέπιση. Στη συνέχεια βάλε λίγο ακόμα balm, περίμενε πέντε λεπτά για να απορροφηθεί και, voila, έχεις τον τέλειο καμβά για ματ κραγιόν.

Το τέλειο ξύρισμα
Οι απόψεις ακόμα διίστανται για το εάν το ζεστό ή το κρύο νερό είναι καλύτερο για το ξύρισμα. Αυτό που όμως είναι σίγουρο γνωστό, είναι ότι το ζεστό νερό αφυδατώνει το δέρμα. Το να περνάς καθημερινά το ξυραφάκι σου κατά μήκος των ποδιών σου (ή μιας άλλης περιοχής του σώματος σου) μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό, κάτι που μπορείς να αποφύγεις αν ξυρίζεσαι με κρύο νερό.

Το χαρτί στεγνώματος
Το κάλυμμα καθίσματος τουαλέτας στο μπάνιο του γραφείου σου μπορεί να χρησιμοποιηθεί με έναν πραγματικά πανέξυπνο τρόπο. Είναι πάρα πολύ λεπτό και απορροφητικό, κάτι που το κάνει ιδανικό για να απορροφήσει την υπερβολική λιπαρότητα του προσώπου σου. 

Το παγάκι
"Πέρασε" ένα παγάκι σε όλο το πρόσωπό σου μετά από ένα ξενύχτι: Καταπραΰνει την ερυθρότητα και το πρήξιμο και δεν κοστίζει κυριολεκτικά τίποτα. 

womenonly.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ