Η υπευθυνότητα έναντι των διακοπών για τον Νικόλαο Κοτρωνιά

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Έχει αποδείξει εμπράκτως πως δεν βρίσκεται τυχαία στη θέση του Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας. Αποφασιστικός και μάχιμος, με ιδιαιτερώς ανεπτυγμένο το αίσθημα ευθύνης. Τα ξημερώματα της Κυριακής ήταν εκείνος που πήρε την απόφαση να ανοίξουν οι μπάρες της Ολύμπιας Οδού, προκειμένου να βρουν διόδο διαφυγής, οι εγκλωβισμένοι οδηγοί και επιβάτες οχημάτων που είχαν ακινητοποιηθεί σε δρόμο νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στο Δρέπανο Πατρών, κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας που έπληττε την περιοχή.

Ο λόγος για τον Ταξιάρχο Νικόλαο Κοτρωνιά. 

Πώς στήθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού εκατοντάδων θαμώνων του κέντρου διασκέδασης στο Δρέπανο - Η απόφαση να "σπάσουν" οι μπάρες

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο κ. Κοτρωνιάς αύριο Τρίτη επρόκειτο να ταξιδέψει στο εξωτερικό για ολιγοήμερες διακοπές, όμως τις ακυρώσε  λόγω της έλευσης του νέου κύματος κακοκαιρίας. Υπό το φόβο πρόκλησης πιθανών προβλημάτων και εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων τις επόμενες ώρες στη Δυτική Ελλάδα, περιοχή ευθύνης του, χωρίς δεύτερη σκέψη ματαίωσε τις διακοπές που είχαν προγραμματιστεί από καιρό. 

 

 

Διαβάστε επίσης