Άγριο ξύλο έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου - Δυο τραυματίας ο ένας Αστυνομικός

τα μεσάνυχτα της τριτης

Σοβαρό επεισόδιο έλαβε χώρα έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου, μία ώρα μετά μεσάνυχτα, με πρωταγωνιστές έναν 46χρονο Ρομά και αστυνομικούς!

Σύμφωνα με ασφαλείας πληροφορίες του sinidisi.gr όλα ξεκίνησαν από την πλατεία Παναγοπούλου, όταν αστυνομικοί προσήγαγαν στο Τμήμα δύο Ρομά έπειτα από μεταξύ τους διένεξη. Μέχρι τότε όλα καλά. Κατά την αποχώρηση από το Αστυνομικό Μέγαρο όμως του ενός εκ των δύο, ξεκίνησε το επεισόδιο όταν αρχικά ο 46χρονος έβρισε χυδαία γυναίκα αστυνομικό που εκτελούσε σκοπιά στην πύλη του Μεγάρου. Η αστυνομικός όπως ήταν φυσικό ζήτησε ενισχύσεις. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, με τον δράστη όχι μόνο να μην συνετίζεται με τις υποδείξεις των ενστόλων αλλά να προσπαθεί να χτυπήσει με μπουκάλι στο κεφάλι έναν από τους αστυνομικούς! Η σύλληψη ήταν περιπετειώδης καθώς ο Ρομά προέβαλε σθεναρή αντίσταση με τους αστυνομικούς να αναγκάζονται να προβούν σε νόμιμη χρήση βίας.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστεί ελαφρά τόσο ο αστυνομικός όσο και ο Ρομά και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Ο δράστης συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση, απειλή, εξύβριση και απλή σωματική βλάβη.

Διαβάστε επίσης