Πάτρα: Έρευνες σε στέκια οπαδών για τα επεισόδια στην Τριών Ναυάρχων - Ένας τραυματίας - ΒΙΝΤΕΟ

ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΡΑΝΟΦΟΡΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Σε μια σύλληψη ατόμου που φέρεται να συμμετείχε στην πρωτοφανή καταδρομική επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε κατάστημα εστίασης στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων Πατρών, προχώρησαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα - Νύχτα τρόμου στην Τριών Ναυάρχων - Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με καπνογόνα σε κατάστημα εστίασης - Ένας τραυματίας, μεγάλη η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

 

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων δραστών που φορώντας κράνη, επιτέθηκαν στους θαμώνες του καταστήματος και στη συνέχεια έκαναν το μαγαζί γυαλιά  - καρφιά, σπάζοντας τη τζαμαρία και τα τραπεζοκαθίσματα, ενώ πέταξαν και μολότοφ. Σύμφωνα με πληροφορίες στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται στέκια οπαδών, καθώς τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ ξεκίνησαν μετά από καταδίωξη φιλάθλου συνδέσμου από οπαδούς αντίπαλης ομάδας.

Κατά την διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ηλικιωμένος θαμώνας ελαφρά στο πόδι.

Πάτρα: Το ξέσπασμα της ιδιοκτήτριας καταστήματος που βανδάλισαν κρανοφόροι - Κινδύνευσαν θαμώνες - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

"Λυπάμαι πάρα πολύ για την συμπεριφορά και των βανδαλισμό νέων ανθρώπων που δυστυχώς κατέστρεψαν σήμερα το κατάστημα μου αλλά πάνω απ' όλα κατέστρεψαν τον εαυτό τους. Εντίμως θα προβώ σε περαιτερω ενέργειες ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι. Τέρμα τα Κλαμπ, τέρμα δεν μπορούμε να την πληρώνουνε εμείς οι επαγγελματίες".Ξεσπά η Αλέκα Κουβεριανού - Λαμπροπούλου ιδιοκτήτρια του καταστήματος "ΟΛΥΜΠΙΑ"στην Τριών Ναυάρχων.

Σε ανάρτηση της στο διαδίκτυο εκφράζει τη θλίψη της για τους βανδαλισμούς στην επιχειρησή της, ζητώντας [αράλληλα τη κατάργηση των κλάμπ των οργανωμένων φιλάθλων.

333.jpg

 

Διαβάστε επίσης