Πάτρα: Το ξέσπασμα της ιδιοκτήτριας καταστήματος που βανδάλισαν κρανοφόροι - Κινδύνευσαν θαμώνες - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ Αλέκας Κουβεριανού - Λαμπροπούλου

"Λυπάμαι πάρα πολύ για την συμπεριφορά και των βανδαλισμό νέων ανθρώπων που δυστυχώς κατέστρεψαν σήμερα το κατάστημα μου αλλά πάνω απ' όλα κατέστρεψαν τον εαυτό τους. Εντίμως θα προβώ σε περαιτερω ενέργειες ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι. Τέρμα τα Κλαμπ, τέρμα δεν μπορούμε να την πληρώνουνε εμείς οι επαγγελματίες".

koy7_1.jpg

Ξεσπά η Αλέκα Κουβεριανού - Λαμπροπούλου ιδιοκτήτρια του καταστήματος "ΟΛΥΜΠΙΑ" στην Τριών Ναυάρχων, μετά τη χθεσινοβραδινή καταδρομική επίθεση κρανοφόρων, που είχε ως αποτέλεσμα έναν τραυματία.

Σε ανάρτηση της στο διαδίκτυο εκφράζει τη θλίψη της για τους βανδαλισμούς στην επιχειρησή της, ζητώντας [αράλληλα τη κατάργηση των κλάμπ των οργανωμένων φιλάθλων 

62128888_624148248086185_6630058791981285376_n.jpg

Πάτρα - Νύχτα τρόμου στην Τριών Ναυάρχων - Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με καπνογόνα σε κατάστημα εστίασης - Ένας τραυματίας, μεγάλη η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Το περιστατικό συνέβη πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής και όπως δήλωσε στο tempo24.news η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, περίπου 15 άτομα, φορώντας κράνη, επιτέθηκαν στους θαμώνες του καταστήματος και στη συνέχεια έκαναν το μαγαζί γυαλιά  - καρφιά, σπάζοντας τη τζαμαρία και τα τραπεζοκαθίσματα, ενώ πέταξαν και μολότοφ. 

koy3.jpg

Επι τόπου βρέθηκαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ διεξάγοντας αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών. Κατά πληροφορίες, φαίνεται είχαν πάρει τραπεζοκαθίσματα και από άλλα καταστήματα της περιοχής, τα οποία πέταξαν στο μαγαζί. Πληροφορίες, ακόμη, λένε ότι πριν τραπούν σε φυγή, άρπαξαν και ένα κινητό τηλέφωνο. Από τη συμπλοκή, φέρεται να τραυματίστηκε ένα άτομο, ηλικιωμένο, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί. Το ηλικιωμένο άτομο, σύμφωνα με πληροφορίες, παρέλαβε συγγενικό του πρόσωπο. 

Η επίθεση φέρεται να είχε  οπαδικό κίνητρο.

koy2.jpg

Διαβάστε επίσης