Πάτρα: Ελεύθερος ο αστυνομικός για τον αυτοπυροβολισμό του 28χρονου στο νοσοκομείο του Ρίου

ΝΕΟΤΕΡΑ 14:55

Ελεύθερος αφέθηκε ο αστυνομικός ο οποίος φρουρούσε τον 28χρονο που αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο Νοσοκομείο του Ρίου. 

Ο Εισαγγελέας ζήτησε την άμεση διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ώστε να διακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 11:50

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα το μεσημέρι, ο αστυνομικός σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για πλημμελή φύλαξη, μετά την αρπαγή του υπηρεσιακού του όπλου και τον αυτοτραυματισμό του νεαρού άνδρα χθες βράδυ στα Επείγοντα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Ο αστυνομικός βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Συγκλονισμένοι δηλώνουν οι συνάδελφοι του.

Πάτρα: Τι ισχυρίζεται ο Αστυνομικός – Τον σημάδεψε ο 28χρονος – Τα δευτερόλεπτα πριν την τραγωδία

Την ίδια ώρα, αδιευκρίνιστο παραμένει το γεγονός πως ο νεαρός κατάφερε και αφαίρεσε από τη θήκη το υπηρεσιακό όπλο του Αστυνομικού. Ερωτηματικά γεννώνται αναφορικά με τους κανονισμούς ασφαλείας που τηρούνται κατά την μεταφορά ψυχικά ασθενών ατόμων από ενστόλους.

Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας: “Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί – Ένοχες διαχρονικά οι ηγεσίες της ΕΛ.ΑΣ”

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός νοσηλευόταν στη ΜΕΘ διασωληνωμένος, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα.

Πάτρα: Νεκρός ο άνδρας που αυτοπυροβολήθηκε με όπλο Αστυνομικού – Συνελήφθη ο ένστολος – Τι δήλωσε ο πατέρας του αυτόχειρα

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Φονικός ξυλοδαρμός στην Πάτρα: Ένταση έξω από τα δικαστήρια, έκλεισαν το δρόμο οι συγγενείς του 31χρονου – Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του “Αβαντάζ” (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)