Πάτρα: Τι ισχυρίζεται ο Αστυνομικός - Τον σημάδεψε ο 28χρονος - Τα δευτερόλεπτα πριν την τραγωδία

Ο ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

"Ηταν η κακιά στιγμή" φέρεται να είναι τα λόγια που είπε στους συναδέλφους του σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο Αστυνομικός για το περιστατικό αρπαγής του υπηρεσιακό του όπλου και του αυτοτραυματισμού στο κεφάλι 28χρονου άνδρα το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο "Παναγία η Βοήθεια".

Σύμφωνα με την περιγραφή του ενστόλου, ο άνδρας σε κατάστσαση αμόκ πήρε το όπλο από τη θήκη και στην προσπάθεια του Αστυνομικού να τον ακινητοποιήσει ο 28χρονος που φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, δεν δίστασε να τον σημαδέψει και στη συνέχεια να αυτοπυροβοληθεί. 

Πάτρα: Νεκρός ο άνδρας που αυτοπυροβολήθηκε με όπλο Αστυνομικού - Συνελήφθη ο ένστολος - Τι δήλωσε ο πατέρας του αυτόχειρα

Ο ένστολος που σύμφωνα με αστυνομικούς κύκλους, περιγράφεται ως έμπειρος και μάχιμος, συνελήφθη και εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πατρών, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για πλημμελή φύλαξη. 

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου