Δεν ...ιδρώνει το αυτί τους! Στο σχολικό συγκρότημα Τσουκαλεϊκων συνεχίζουν να αφήνουν τα οχήματά τους μέσα στο προαύλιο που παίζουν παιδιά!

Κάποιων φαίνεται δεν ...ιδρώνει το αυτί! Παρότι τις προηγούμενες ημέρες είχε προκληθεί σοβαρό ζήτημα με το γεγονός πως στο σχολικό συγκρότημα των Τσουκαλεϊκων, όπου εδρεύει Νηπιαγωγείο και Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ), άφηναν εργαζόμενοι και εκπαιδευτικοί τα αυτοκίνητά τους εντός του προαυλίου που παίζουν μικρά παιδιά , κάποιοι συνεχίζουν το...βιολί τους!

Συνεχίζουν να παρκάρουν μέσα στο προαύλιο! Παρότι , σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν παρεμβάσεις από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και τον Κοινωνικό τομέα του Δήμου Πατρέων, εντούτοις  συνεχίζουν να αγνοούν τους πάντες, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με ατύχημα παιδιά.

Ισως πρέπει οι αρμόδιοι να πραγματοποιήσουν ελέγχους και να επιβάλουν τις απαιτούμενες κυρώσεις! 

Ζητούν φανάρι

Στο μεταξύ οι γονείς συνεχίζουν να ζητούν από τους αρμοδίους να τοποθετήσουν παλλόμενο φανάρι μπροστά από το σχολείο, καθώς από εκεί διέρχεται η παλαιά εθνική οδός Πατρών-Πύργου και το σημείο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, κυρίως κατά τις ώρες εισόδου και εξόδου των μικρών παιδιών.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ