Καταγγελία του Σωματείου Οδηγών – Χειριστών Δήμου Πάτρας για το περιστατικό στο Πουρναρόκαστρο - "Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία του"

ανακοίνωση

Καταγγελία του Σωματείου Οδηγών – Χειριστών Δήμου Πάτρας για το περιστατικό που συνέβη το πρωί στην Πάτρα:

Πάτρα: Επίθεση με κλαδευτήρα και καραμπίνα σε βάρος Δημοτικού υπαλλήλου

Πάτρα: Η ανακοίνωση του δήμου για την επίθεση με κλαδευτήρα και καραμπίνα σε βάρος δημοτικού υπαλλήλου - "Πρόκειται για πρωτοφανές γεγονός στην πόλη μας και το καταδικάζουμε"

Το κείμενο της καταγγελίας έχει ως εξής:  

Το μεσημέρι του Σαββάτου μετά από εντολή που πήρε από την υπηρεσία του, χειριστής του Δήμου Πατρέων μετέβη στο Πουρναρόκαστρο ,        με μηχάνημα του Δήμου Πατρέων, να καθαρίσει    ορεινό       δρόμο της περιοχής στον οποίο είχαν καταπέσει πέτρες      και    βράχια.     Όπως κατήγγειλε ο χειριστής του μηχανήματος και  μέλος  του σωματείου μας , όπου συνοδευόταν από τον πρόεδρο  συλλόγου της περιοχής όπου θα του υποδείκνυε την ακριβή τοποθεσία , ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου  Ελεκίστρα- Ρωμανού σταμάτησε το μηχάνημα και   επιτέθηκε με ύβρεις κραδαίνοντας      αγροτικό εργαλείο ((κλαδευτήρα) και  κυνηγετικό  όπλο λέγοντας  ότι   ((  αυτός κάνει κουμάντο στην περιοχή και να τσακιστεί να φύγει από το χωριό του        )).

Έντρομος ο εργαζόμενος αφού απομάκρυνε το μηχάνημα με κίνδυνο   της ζωής του, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής συνοδευόμενος  από    τον  γραμματέα του σωματείου μας,  συναδέλφους και  αντιδημάρχους που εν τω μεταξύ  είχαν ειδοποιηθεί.     Κατήγγειλε το γεγονός και υπέβαλε μήνυση εις βάρος του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Ελεκίστρας – Ρωμανού.

Σημειώνουμε ότι δεν είναι το πρώτο περιστατικό που δημιουργεί ο συγκεκριμένος πρόεδρος και αναφέρουμε ότι και στο παρελθόν είχε δημιουργήσει προβλήματα και σε άλλους εργαζόμενους που εκτελούσαν εργασίες στην περιοχή.

Οι εργαζόμενοι  στη τοπική αυτοδιοίκηση και κατ επέκταση  στο  δήμο μας   , δίνουν     τον καλύτερο τους εαυτό, παρά τις τεράστιες ελλείψεις  σε προσωπικό και παρά τις  μεγάλες περικοπές στις αποδοχές τους.

Το Δ.Σ. του σωματείου μας καταδικάζει τις πράξεις του προέδρου του τοπικού     συμβουλίου Ελεκίστρας –Ρωμανού που απείλησε τη ζωή του συναδέλφου μας και αναμένει την παραδειγματική τιμωρία του.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ