Πάτρα: Επίθεση με κλαδευτήρα και καραμπίνα σε βάρος Δημοτικού υπαλλήλου

Σοβαρό επεισόδιο με “πρωταγωνιστές” Δημοτικό υπαλλήλο του Τομέα Καθαριότητας και Πρόεδρο χωριού που βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Πατρέων, σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο Δημοτικός υπάλληλος μήνυσε τον Πρόεδρο καθώς όπως κατήγγειλε στους άνδρες του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του και εξυβριση. 

Συγκεκριμένα η λεκτική διαφορά των δυο ανδρών για θέματα που αφορούν στην καθαριότητα της περιοχής, ξέφυγε καθώς σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του θύματος, ο Πρόεδρος του χωριού δεν δίστασε να τον απειλήσει αρχικά με κλαδευτήρα και στη συνέχεια με καραμπίνα.

Ο δράστης αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου. 

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα