Πάτρα: Επίθεση με κλαδευτήρα και καραμπίνα σε βάρος Δημοτικού υπαλλήλου

Σοβαρό επεισόδιο με “πρωταγωνιστές” Δημοτικό υπαλλήλο του Τομέα Καθαριότητας και Πρόεδρο χωριού που βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Πατρέων, σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο Δημοτικός υπάλληλος μήνυσε τον Πρόεδρο καθώς όπως κατήγγειλε στους άνδρες του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του και εξυβριση. 

Συγκεκριμένα η λεκτική διαφορά των δυο ανδρών για θέματα που αφορούν στην καθαριότητα της περιοχής, ξέφυγε καθώς σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του θύματος, ο Πρόεδρος του χωριού δεν δίστασε να τον απειλήσει αρχικά με κλαδευτήρα και στη συνέχεια με καραμπίνα.

Ο δράστης αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου. 

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

Πώς θα καταλάβετε ότι έχει ξεκινήσει η περίοδος των δοντιών

Καύσωνας: Πώς επηρεάζει το πεπτικό και την άμυνα του οργανισμού

Ανακοίνωσε τον Στάικο η ΑΕΛ!

Ο Τραμπ επαναλαμβάνει ότι τα επιτόκια πρέπει να μειωθούν στο 1%

Μακρόν: Οι τελωνειακοί δασμοί εμποδίζουν την καταπολέμηση της φτώχειας

Κυριακή Γρίβα: Την Τετάρτη συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία της

Επιστολή διαμαρτυρίας του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί στον Κώστα Πελετίδη

Συγκινήθηκε ο Μίνως Μάτσας μιλώντας για τη μουσική: «Είναι ίσως το μοναδικό πράγμα που μπορεί να ενώσει τους ανθρώπους»