Πάτρα: Η Αστυνομία για την ένοπλη ληστεία στο Αστικό ΚΤΕΛ - Ποιο το χρηματικό ποσό που αφαίρεσαν

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ένοπλων ληστών που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας, επί της Αγίου Ανδρέου. 

Οι μαυροφορεμένοι άνδρες με την απειλή πυροβόλων όπλων, κατάφεραν και απέσπασαν από τον υπάλληλο το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ. Εκείνη την ώρα τσο χώρο βρίσκονταν και 3 πελάτες που ήταν φοιτητές.  Στο ισόγειο γραφείο του ΚΤΕΛ μπορεί κάποιος να προμηθευτεί εισιτήρια ενώ χθες Τετάρτη ήταν ημέρα κατά την οποία κάποιος μπορεί να πληρώσει και να πάρει τη μηνιαία κάρτα του, κάτι που ενδεχομένως να γνώριζαν οι δράστες.

Πάτρα: Γιατί δεν ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός κατά τη ληστεία στα γραφεία του ΚΤΕΛ

Στο μικροσκόπιο των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, έχει μπει το υλικό από την κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται στο ισόγειο των γραφείων, ενώ από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων.

444_2_0.jpg

Πάτρα: Προσαγωγές από την αστυνομία μετά τη ληστεία στα γραφεία του ΚΤΕΛ- Δείτε ΦΩΤΟ από το κέντρο της Πάτρας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛ.ΑΣ:

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος δύο, αγνώστων δραστών.οι οποίοι χθες το απόγευμα στην Πάτρα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν σε γραφεία επιχείρησης και με την απειλή πυροβόλων όπλων, αφαίρεσαν περίπου (6.000) ευρώ από το ταμείο.

Διαβάστε επίσης