Πάτρα: Γιατί δεν ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός κατά τη ληστεία στα γραφεία του ΚΤΕΛ

3.000 Η ΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ

Αστραπιαία φαίνεται πως έδρασαν οι ληστές που "χτύπησαν" το απόγευμα της Τετάρτης τα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας, επί της οδού Αγίου Ανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κινήσεις τους και οι προθέσεις τους δεν επέτρεψαν στον υπάλληλο να ενεργοποιήσει το συναγερμό, έτσι οι ληστές η εμφάνιση των οποίων σύμφωνα με μαρτυρίες παρέπεμπε σε εκεινη των Πυροσβεστών, είχαν το χρόνο προκειμένου να απειλήσουν με όπλα τον ένα και μοναδικό υπάλληλο και να αφαιρέσουν κατ εκτίμηση το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.

Nεότερο: Ληστεία στα γραφεία του ΚΤΕΛ στην Πάτρα - Οι δράστες ήταν ένοπλοι και ντυμένοι πυροσβέστες- Κοντά στα 6.000 ευρώ η λεία

Την ίδια ώρα στο μικροσκόπιο των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, έχει μπει το υλικό από την κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται στο ισόγειο των γραφείων, ενώ από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων.

444_2.jpg

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά μετά τις 6 χθες το απόγευμα. Δυο άνδρες έχοντας καλυμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων του, φορώντας κουκουλες και κράνη, εισήλθαν στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας και με την απειλή όπλων, ζήτησαν από τον υπάλληλο τα λεφτά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για τη ληστεία χρησιμοποιήθηκαν ένα πιστόλι και ένα ημιαυτόματο όπλο.

Πάτρα: Προσαγωγές από την αστυνομία μετά τη ληστεία στα γραφεία του ΚΤΕΛ- Δείτε ΦΩΤΟ από το κέντρο της Πάτρας

 Εκείνη την ώρα τσο χώρο βρίσκονταν και 3 πελάτες που ήταν φοιτητές  Στο ισόγειο γραφείο του ΚΤΕΛ μπορεί κάποιος να προμηθευτεί εισιτήρια ενώ χθες Τετάρτη ήταν ημέρα κατά την οποία κάποιος μπορεί να πληρώσει και να πάρει τη μηνιαία κάρτα του, κάτι που ενδεχομένως να γνώριζαν οι δράστες.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. 

 

 

 

Διαβάστε επίσης