Πάτρα: Κινητοποιήσεων συνέχεια σήμερα...στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας"

μετά την κατάληψη σειρά έχουν οι στάσεις εργασίας

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Σωματείου "Ιπποκράτης" στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Άγιος Ανδρέας".

Μετά τη χθεσινή κατάληψη στο γραφείο του Διοικητή του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, σήμερα οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν στάση εργασίας στις Διοικητικές Υπηρεσίες και παράσταση διαμαρτυρίας στον 2ο όροφο του ταχυρύθμου.
2276681.jpg

ΤΩΡΑ - Πάτρα: Κατάληψη στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" - Καταγγελία για επίθεση Ιατρού σε εργαζόμενους - ΦΩΤΟ

12_0.jpg

Η κινητοποίηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας των εργαζόμενων για την υποστελέχωση και τη λειτουργία του Νοσηλευτικού Ιδρύματος και την στάση του Διοικητή που όπως καταγγέλλει στο tempo24.news, o Πρόεδρος του Σωματείου Κώστας Πετρόπουλος, δεν προβαίνει στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο "Αγιος Ανδρέας" και αντιμετωπίζει με εμπάθεια τους συνδικαλιστές και τα αιτήματα τους.

"Εάν ο Διοικητής δεχόταν να συνδιαλλαγούμε, η κινητοποίηση θα είχε λήξει. Αντιθέτως η απάντηση που λάβαμε είναι πως θα εφαρμόσει τον νόμο. Γεγονός που όξυνε την κατάσταση, Σε έκτακτη γενική συνέλευση που έχουμε συγκαλέσει θα εξετάσουμε το θέμα των καταλήψεων διαρκείας", δήλωσε στο tempo24.news, o κ. Πετρόπουλος.

50485461_361750224604593_3885160096644202496_n_0.jpg

Την ιδια ώρα συνδικαλιστές καταγγέλουν τη στάση που επέδειξε στη σημερινή του κινητοποίηση, χειρουργός ο οποίος φέρεται να αντέδρασε για την ημέρα επιλογής της κατάληψης και να εξύβρισε εργαζόμενους. Η απάντηση στη συμπεριφορά του γιατρού, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του "Ιπποκράτη", θα δοθεί την προσεχή Τρίτη, οπότε και θα πραγματοποιηθεί κατάληψη στο χώρο των χειρουργείων του Νοσοκομείου "Αγιος Ανδρέας".

Χαμός στο νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας"- Γιατρός έβρισε συνδικαλιστή: "Είναι ηλίθιος"- Κατάληψη των χειρουργείων σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Διαβάστε επίσης