Χαμός στο νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας"- Γιατρός έβρισε συνδικαλιστή: "Είναι ηλίθιος"- Κατάληψη των χειρουργείων σε ένδειξη διαμαρτυρίας

φωτο αρχειου

Σε κατάληψη των χειρουργείων του νοσοκομείου "Αγ. Ανδρέας" θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι καταγγέλλοντας την απαράδεκτη συμπεριφορά γιατρού που όπως ισχυρίζονται βρίζει τους εργαζόμενους!

Οπως αναφέρει ο Πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων Κώστας Πετρόπουλος, σήμερα, ο χειρούργος έβρισε συνδικαλιστές και συγκεκριμένα χαρακτήρισε "ηλίθιο" τον κ. Πετρόπουλο.

Ετσι με απόφαση του ΔΣ του σωματείου την προσεχή Τρίτη οι εργαζόμενοι θα ...παραταχθούν μπροστά από τα χειρουργεία μην επιτρέποντας την πραγματοποίηση επεμβάσεων , σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Ενώ δεν θα αφήσουν τον συγκεκριμένο γιατρό να χειρουργήσει, πλέον, εάν δεν ζητήσει συγνώμη για την απαράδεκτη, όπως λένε, συμπεριφορά του.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Παράλληλα οι εργαζόμενοι των υγειονομικών μονάδων της περιοχής θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση μπροστά απο το νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας" , στις 31 Ιανουαρίου, προκειμένου να αναδείξουν τα προβλήματα υγείας στη Δυτική Ελλάδα. Ενώ θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας στα γραφεία της 6ης ΥΠΕ στη νέα ενθική οδό!   

 

Διαβάστε επίσης