Σφοδρή επίθεση του Γραμματέα Αχαΐας ΠΑΣΟΚ στη Φώφη Γεννηματά - Νίκος Μοίραλης: Ας διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια μας κι ας συμμετέχουμε με τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές!

Σφοδρή επίθεση στην Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε ο Γραμματέας της  Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Μοίραλης, που μάλιστα προτείνει την κάθοδο στις εθνικές εκλογές ως ΠΑΣΟΚ!

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μοίραλης έγραψε σε ανάρτηση στην σελίδα του στο facebook: 

Ελπίζω η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ να συνειδητοποίησε πως μένουμε καθηλωμένοι όλο αυτό το καιρό γιατί ο καθένας λέει & πράττει ότι του κατεβαινει στο κεφάλι.

Ραγκουσης, Θεοδωράκης, Θεοχαρόπουλος, Μωραιτης μπήκαν στο ΚΙΝΑΛ για να πάρουν & όχι να δώσουν. Εδρες σιγουρες έψαχναν για να ανανεώσουν το 7χίλιαρο το μήνα. Η ζημιά έγινε και για αυτό δημοσκοπικά είμαστε σε μονοψήφια ποσοστά ακόμα παρά τη πτώση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν σεβαστήκαμε ποτε τους 212.000 πολίτες που ψήφισαν στις διαδικασίες μας αλλα προτιμήσαμε να συνεχίσουμε με ομοσπονδίες κ όχι σαν ενιαίο κ αδιαίρετο κόμμα με αποτέλεσμα ο κάθε τυχάρπαστος να υποθάλπτει το εγχείρημα.

Έστω και την ύστατη ώρα ας διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια μας κι ας συμμετέχουμε με τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές.

Και θα κριθούμε όλοι μας & πιο πολύ από όλους ο περίγυρος της προέδρου που επιβίωσε με τους διορισμούς στο συνέδριο, επιβιώνει γιατί έχει την αποκλειστικότητα στα ΜΜΕ και επιβιώνει σήμερα με την κατάρτιση ψηφοδελτίων σε κάθε νομο ανάλογα τα μέτρα τους.

-Υπάρχουν & άλλοι «Θεοχαρόπουλοι» και θα τους τελειώσουμε στις εθνικές εκλογές αν δεν γίνουν μαγειρέματα...
-Υπάρχουν & άλλοι «Ραγκούσηδες» και θα τους τελειώσουμε στο ΣΥΝΕΔΡΙΟ αν δεν τους διόρισει ο περίγυρος...

Υ.Γ. Ειδάλλως καθόμαστε κ στις δουλειές μας!

Διαβάστε επίσης