ΕΚΤΑΚΤΟ - Στην Καλαμάτα μεταβαίνει η 6η ΕΜΑΚ Αχαΐας - Συναγερμός για ύποπτο πακέτο στο Πανεπιστήμιο - Προηγήθηκαν Πάτρα, Γιάννενα και Λαμία - Τηρείται το πρωτόκολλο "χημικού κινδύνου" - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΑΤΕΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Στην Καλαμάτα, μεταβαίνει η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news το ειδικό κλιμάκιο, θα ελέγξει νέα περίπτωση με ύποπτο φάκελο. 

Στην Καλαμάτα υπήρξε κινητοποίηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής μετά τον εντοπισμό ύποπτων φακέλων στο κτίριο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Οι «φάκελοι» είχαν παραλήπτη τον πρόεδρο του τμήματος λογοτεχνίας, καθώς και τον πρόεδρο του τμήματος αρχαιολογίας, ήταν γραμμένοι στα αγγλικά και είχαν αποστολέα από την Ινδία όπως και στη περίπτωση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 

Σειρά είχαν τα Γιάννενα - Ύποπτος φάκελος στο Πανεπιστήμιο από την ... Ινδία! Στην Πάτρα ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου από την 6η ΕΜΑΚ στο ΑΤΕΙ - ΝΕΟΤΕΡΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αμέσως μετά τον εντοπισμό του φακέλου ειδοποιήθηκαν οι αρχές και η αστυνομία απέκλεισε το κτίριο, ενώ στο σημείο βρίσκονται και δυνάμεις της πυροσβεστικής. Τους φακέλους, κατόπιν της τήρησης του πρωτοκόλλου χημικού κινδύνου, όπως γράψαμε νωρίτερα, θα παραλάβει κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ με κατάλληλο εξοπλισμό. 

ΕΚΤΑΚΤΟ - Πάτρα: Ύποπτος φάκελος στο ΑΤΕΙ - Επιχείρηση της 6ης ΕΜΑΚ - ΝΕΟΤΕΡΑ - ΦΩΤΟ


Στο μεταξύ, μεγάλη κινητοποίηση υπήρξε και στο ΤΕΙ στη Λαμία καθώς το εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα ήταν κι αυτό μέσα στους παραλήπτες των ύποπτων δεμάτων από Ινδία και μάλιστα με δύο πακέτα, τα οποία άνοιξαν οι υπάλληλοι του Ιδρύματος.

Οι ειδικοί αναμένεται να εξετάσουν το περιεχόμενο των φακέλων προκειμένου να σιγουρευτούν αν περιείχαν κάτι επικίνδυνο.

 

Διαβάστε επίσης