Σειρά είχαν τα Γιάννενα - Ύποπτος φάκελος στο Πανεπιστήμιο από την ... Ινδία! Στην Πάτρα ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου από την 6η ΕΜΑΚ στο ΑΤΕΙ - ΝΕΟΤΕΡΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΝΈΛΑΒΕ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έφτασε με τα ΕΛΤΑ, στις 08:15 σήμερα, ένας ακόμη ύποπτος φάκελος από την Ινδία. Νέος συναγερμός μετά από αυτόν στο ΤΕΙ της Πάτρας, όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.news. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου του ύποπτου φακέλου που εστάλη στο γραφείο του Πρύτανη. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τηρήθηκε το Πρωτόκολλο για ραδιοβιολογικό, χημικό πόλεμο και ο ύποπτος φάκελος παρελήφθη από το ειδικό κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ για ειδικό εργαστηριακό, πλέον έλεγχο στο Χημείο του Κράτους. 

ΕΚΤΑΚΤΟ - Πάτρα: Ύποπτος φάκελος στο ΑΤΕΙ - Επιχείρηση της 6ης ΕΜΑΚ - ΝΕΟΤΕΡΑ - ΦΩΤΟ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σε ότι αφορά τον νέο συναγερμό στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ο φάκελος έγραφε στα αγγλικά αντιπρύτανης, χωρίς να κατονομάζεται ο παραλήπτης.

Αμέσως, ενημερώθηκε η αστυνομία και σε λίγη ώρα αναμένεται να παραλάβει την ύποπτη αλληλογραφία η ΕΜΑΚ, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Για προληπτικούς λόγους τρεις υπάλληλοι που ήρθαν σε επαφή με τον φάκελο θα υποβληθούν σε εξετάσεις στο Νοσοκομείο, ενώ ο φάκελος θα αποσταλεί στον «Δημόκριτο».

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ χθες έφτασε ακόμη ένας φάκελος στα πρώην ΤΕΙ Ηπείρου στην 'Αρτα, με παραλήπτη τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.


 

Διαβάστε επίσης