Νικολόπουλος κατά τοπικής Ν.Δ: "Σπιτονοικοκύρης" της πόλης είναι οι πολίτες της και όχι οι... κατά φαντασία κομματάρχες"

ΚΑΥΣΤΙΚΉ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Σήκωσε το γάντι ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, μετά την κριτική από τη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐας, με αφορμή το ενδεχόμενο καθόδου τους στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για το Δήμο της Πάτρας.

Στην ανακοίνωση της ΝΟΔΕ μεταξύ αλλων αναφέρεται "Δηλώνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο Νίκος Νικολόπουλος είναι ο τελευταίος, που θα εμπιστευόταν, όχι μόνο η ηγεσία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, αλλά και ο απλός νεοδημοκράτης, για να τους εκπροσωπήσει, όχι μόνο για το Δήμο της Πάτρας, αλλά ακόμα και ως διαχειριστής πολυκατοικίας"

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, τόνισε: "Κατ αρχήν, θυμίζω στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ότι "σπιτονοικοκύρης" αυτής της πόλης είναι οι πολίτες της και όχι οι... κατά φαντασία κομματάρχες.

Κατά δεύτερον, να είναι βέβαιος πως όσο και να πασχίζει ο ίδιος περί του αντίθετου, σε ότι με αφορά και περνάει από το χέρι μου, δεύτερη τετραετία ο σημερινός δήμαρχος δεν πρέπει να έχει.
Τέλος, του εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία και ταπεινοφροσύνη". 
 

ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας: "Ο Νίκος Νικολόπουλος δεν κάνει ούτε για διαχειριστής πολυκατοικίας..." - Σκληρή επίθεση στον ανεξάρτητο βουλευτή με αφορμή τα σενάρια για τον δήμο Πατρέων

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ