ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας: "Ο Νίκος Νικολόπουλος δεν κάνει ούτε για διαχειριστής πολυκατοικίας..." - Σκληρή επίθεση στον ανεξάρτητο βουλευτή με αφορμή τα σενάρια για τον δήμο Πατρέων

πατρα

Σκληρή ανακοίνωση με οξείς χαρακτηρισμούς για τον Νίκο Νικολόπουλο και τα όσα ακούγονται περί καθόδου του στις αυτοδιοικητικές εκλογές, από την ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας.

Συγκεκριμένα, το κείμενο το οποίο υπογράφει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανδρέας Μαζαράκης έχει ως εξής:

"Τις τελευταίες ημέρες είμαστε μάρτυρες μιας προσπάθειας που γίνεται με βάση ενορχηστρωμένο σχέδιο, προκειμένου να παρουσιαστεί ο Νίκος Νικολόπουλος ως εκπρόσωπος της φιλελεύθερης παράταξης στην αυτοδιοίκηση. Στην κατεύθυνση αυτή έχουν επιστρατευθεί - προφανώς από τον ίδιο - δήθεν αυθόρμητες ανακοινώσεις στήριξής του, από δήθεν νεοδημοκράτες.
Θυμίζουμε στους συμπολίτες μας ότι στις τελευταίες εθνικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατέκτησε αυτοδυναμία και ο Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός με συγκυβέρνηση τριών κομμάτων. ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ.ΕΛ. , ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,(Νικολόπουλος).
Δηλώνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο Νίκος Νικολόπουλος είναι ο τελευταίος, που θα εμπιστευόταν, όχι μόνο η ηγεσία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, αλλά και ο απλός νεοδημοκράτης, για να τους εκπροσωπήσει, όχι μόνο για το Δήμο της Πάτρας, αλλά ακόμα και ως διαχειριστής πολυκατοικίας". 

 

Διαβάστε επίσης