Ώρες αγωνίας για τον 6χρονο που τυλίχθηκε με λουρί σκύλου - Τι λέει ο πατέρας του

Νοσηελεύεται στη ΜΕΘ

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η υγεία του 6χρονου, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του, όταν έπαθε ασφυξία από το λουρί του σκύλου.

Το παιδί, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού, έπαιζε με το σκυλί, μέσα στο σπίτι του. Κάποια στιγμή που η μητέρα του πήγε στην κουζίνα, εκείνο ανέβηκε σε τραπεζάκι, κρέμασε το λουρί του σκύλου σε μία πρόκα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το λουρί τυλίχθηκε στο λαιμό του.

Αμέσως μόλις το είδε η μητέρα του, κάλεσε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στο σπίτι, στο Παλαιό Φάληρο και οι διασώστες βρήκαν το 6χρονο χωρίς τις αισθήσεις του. Το αγόρι φαινόταν νεκρό, όμως οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, οι οποίοι του έκαναν ανάνηψη επί 35 λεπτά, το επανέφεραν.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Αγλαΐα Κυριακού, όπου και παραμένει νοσηλευόμενο στη ΜΕΘ και διασωλημένο. Αστυνομικοί που επίσης έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας και ανέλαβαν την υπόθεση δεν έκριναν ότι υπήρχε κάποιο παράπτωμα των γονιών.

Πηγή: enikos.gr