Πάτρα: Η ΕΛ.ΑΣ για το περιστατικό με τον 41χρονο που “μπούκαρε” σε γάμο

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος 
Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο 
που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι κατείχε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι 
και ένα αναδιπλούμενο σουγιά. Όπως έγραψε χθες το tempo24.news.

Ο 41χρονος το απόγευμα του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια γαμήλιας τελετής στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου στην Πάτρα, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, βρέθηκε στο προαύλιο και παρενοχλούσε τους παρευρισκόμενους, φωνάζοντας. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και δυνάμεις της ΔΙΑΣ, έσπευσαν στο σημείο όπου κατά την προσαγωγή του εντόπισαν να φέρει επάνω του δυο σουγιάδες.

Σύμφωνα με πηγές του tempo24.news, πρόκειται για 41χρονο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ με εισαγγελική εντολή θα μεταφερθεί στη Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο “Παναγία Βοήθεια”, για περαιτέρω εξετάσεις. 

 

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: «Δούλευε για ένα μεροκάματο και τον φάγανε» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 30χρονου που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Αχαΐα: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλο – Επιχείρηση της Αστυνομίας – ΝΕΟΤΕΡΑ