Πάτρα: Μπούκαρε σε γάμο – Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ πως απείλησε με μαχαίρια

Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου κατά τη διάρκεια γαμήλιας τελετής στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου στην Πάτρα, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, άνδρας βρέθηκε στο προαύλιο και παρενοχλούσε τους παρευρισκόμενους, φωνάζοντας.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και δυνάμεις της ΔΙΑΣ, έσπευσαν στο σημείο όπου κατά την προσαγωγή του εντόπισαν να φέρει επάνω του δυο σουγιάδες.

Σύμφωνα με πηγές του tempo24.news, πρόκειται για 41χρονο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ με εισαγγελική εντολή θα μεταφερθεί στη Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο “Παναγία Βοήθεια”, για περαιτέρω εξετάσεις. 

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας σε ηλικία 55 ετών

Μεσσηνία: Τα «καλά παιδιά» που έγιναν δολοφόνοι – Ποιοι είναι οι δύο 22χρονοι που συνελήφθησαν για το έγκλημα στο κάμπινγκ

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Πάτρα-Μέτρα για το κυκλοφοριακό: Μονοδρομήσεις σε Ακρωτηρίου και Γ. Παπανδρέου – Mini bus στο ιστορικό κέντρο, ανακοίνωσε ο Δήμος

Πάτρα: Ο 17χρονος με αυτισμό που τον “παράτησαν” οι γονείς του θα μεταφερθεί σε ειδική δομή – Το μήνυμα που στέλνει

Αχαΐα: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές – Κατανάλωσε χάπια και μετά έπεσε από παράθυρο νοσοκομείου!

Οι Πατρινοί αποχαιρετούν στο διαδίκτυο τον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα που “έφυγε” στα 55 του

Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Διονύσης Πολυδερόπουλος πατέρας τριών παιδιών – Σήμερα η κηδεία του ΦΩΤΟ