Πάτρα: Μπούκαρε σε γάμο – Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ πως απείλησε με μαχαίρια

Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου κατά τη διάρκεια γαμήλιας τελετής στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου στην Πάτρα, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, άνδρας βρέθηκε στο προαύλιο και παρενοχλούσε τους παρευρισκόμενους, φωνάζοντας.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και δυνάμεις της ΔΙΑΣ, έσπευσαν στο σημείο όπου κατά την προσαγωγή του εντόπισαν να φέρει επάνω του δυο σουγιάδες.

Σύμφωνα με πηγές του tempo24.news, πρόκειται για 41χρονο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ με εισαγγελική εντολή θα μεταφερθεί στη Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο “Παναγία Βοήθεια”, για περαιτέρω εξετάσεις. 

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Ακόμα μία σύλληψη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)