Πάτρα: Η τύχη του 35χρονου Αστυνομικού - Θύμα σοβαρού τροχαίου

ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Παραμένει νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία Βοήθεια», ο 35χρονος Αρχιφύλακας Α.Α, που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε, την περασμένη Τετάρτ στην οδό Άθως.

6_2.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, εξήλθε της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, όπου είχε μεταφερθεί διασωληνωμένος κατά την εισαγωγή του στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα, καθώς έφερε σοβαρά τραύματα το κεφάλι.

Ο Αστυνομικός που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και είναι πατέρας δυο παιδιών, έχει διαφύγει το κίνδυνο για την υγεία του, ωστόσο η περαιτέρω νοσηλεία του κρίνεται απαραίτητη. Το αμέσως, επόμενο χρονικό διάστημα, μάλιστα, σύμφωνα με πηγές του tempo24.news, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι.

Το τροχαίο σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Τροχαίας, σημειώθηκε όταν ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό 39χρονο, που εκινείτο επι της οδου Γεωργίου Παπανδρέου, κατόπιν "αδέξιου χειρισμού" έστριψε στην οδό Άθω, με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση με την μοτοσυκλέτα του 35χρονου Αστυνομικού, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας  εκινείτο επί της Παπανδρέου με κατεύθυνση προς Πάτρα.

7_0.jpg

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών. 

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου