Πάτρα: Δύο συγκεντρώσεις και πορείες για το Πολυτεχνείο - Πλατεία Όλγας και Παράρτημα οι αφετηρίες - Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ.

στις 5 και στις 6 οι συγκεντρώσεις

Με δυο διαφορετικές συγκεντρώσεις και πορείες θα κορυφωθούν σήμερα οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο στην Πάτρα. 

Η πρώτη θα γίνει στις 5 το απόγευμα στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Όλγας - επί της οδού Κολοκοτρώνη) την οποία διοργανώνει το ΠΑΜΕ με συμμετοχή του Δήμου. Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει πορεία η οποία θα περάσει από το μνημείο του Νίκου Τεμπονέρα στα Υψηλά Αλώνια.

Μια ακόμη συγκέντρωση και πορεία οργανώνεται από τους φοιτητικούς συλλόγους. Το ραντεβού δίνεται στο Παράρτημα του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου στις 6 το απόγευμα. και αυτή η πορεία θα περάσει από το μνημείο του αγωνιστή καθηγητή Ν.Τεμπονέρα. 

Η αστυνομία βρίσκεται επί ποδός και έχει οργανώσει ειδικό σχέδιο για την αντιμετώπιση τυχόν επεισοδίων από αντιεξουσιαστές οι οποίοι συνήθως παρεισφρέουν στην πορεία των φοιτητικών συλλόγων οι οποίοι ξεκινούν από το παράρτημα του Πανεπιστημίου.  

Μετά την συγκέντρωση και την πορεία  το Σάββατο 17 Νοέμβρη, στις 8:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί για 3η συνεχή χρονιά εκδήλωση  του Δήμου Πατρέων στο θέατρο Μπάρυ (Σανταρόζα 7 και Καρόλου). Θα χαιρετήσει η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και θα ακολουθήσει αφιέρωμα για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου από το Χορευτικό Τμήμα και τη Λαϊκή Ορχήστρα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων. 

Διαβάστε επίσης