Πατρών - Πύργου: Δικογραφία σε βάρος του οδηγού του μοιραίου Ι.Χ - Νεκρός 36χρονος συνεπιβάτης

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΓΟΜΟΣΤΟΥ

Αντιμέτωπος με την κατηγορίας της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, βρίσκεται ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 36χρονου συνεπιβάτη του στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στο ύψος του Γομοστού. 

Νέα τραγωδία στην Πατρών - Πύργου: Ένα ακόμη θανατηφόρο - Σοκαρισμένοι οι συγγενείς του νεκρού βρέθηκαν στη στροφή "φονιάς" - Στο ίδιο σημείο υπάρχει καντήλι για άλλη ... ψυχή που "έσβησε" σε τροχαίο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

troxaio_gomosto_22_0.jpg

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 21χρονος ημεδαπός οδηγώντας αυτοκίνητο με συνεπιβάτη 36χρονο 
ημεδαπό, από αιτία που διερευνάται, έχασε τον έλεγχο τον οχήματός του,  το οποίο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο οδόστρωμα, με  αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του συνεπιβάτη και τον ελαφρύ  τραυματισμό του οδηγού του οχήματος.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Κέντρο Υγείας  Κάτω Αχαΐας, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ενεργείται  προανάκριση για την διαπίστωση των αιτιών και συνθηκών πρόκληση του  τροχαίου ατυχήματος.

Διαβάστε επίσης