Νέα τραγωδία στην Πατρών - Πύργου: Ένα ακόμη θανατηφόρο - Σοκαρισμένοι οι συγγενείς του νεκρού βρέθηκαν στη στροφή "φονιάς" - Στο ίδιο σημείο υπάρχει καντήλι για άλλη ... ψυχή που "έσβησε" σε τροχαίο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

το τροχαίο συνέβη το απόγευμα του σαββάτου

Στην Πατρών - Πύργου, στο ύψος του Γομοστού, στο σημείο του θανατηφόρου τροχαίου όπου "έσβησε" ο δικός τους άνθρωπος, βρέθηκαν συγγενείς του άτυχου 24χρονου. 

Ακόμη δεν μπορούν να πιστέχουν ότι έφυγε τόσο πρόωρα ένας νέος άνθρωπος. Σοκαρισμένοι, βρέθηκαν εκεί, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο 24χρονος. Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της μεγάλης στροφής της εθνικής οδού στο ύψος του Γομοστού, σημείο που θεωρείται από τα πιο επικίνδυνα της Πατρών Πύργου λόγω της μεγάλης κλίσης. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες, για άνγωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και προσέκρουσε σε κολώνα. Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή. Το αυτοκίνητο κατέληξε ανάποδα λίγο έξω από το δρόμο. Ο νεαρός σχεδόν εκσφνδονίστηκε από το όχημα. Αμέσως έσπευσε το ΕΚΑΒ, όμως για τον έναν από τους δύο, ήταν ήδη αργά. Ο δεύτερος επιβάτης του οχήματος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Σοκαρισμένοι και οι κάτοικοι του χωριού. Έχουν δει πολλά τα μάτια τους στο συγκεκριμένο σημείο. Μάλιστα, ένα ακόμη τραγικό στοιχείο, είναι ότι στο σημείο που "έσβησε" ο 24χρονος, υπάρχει καντήλι που ανάβει για κάποια άλλη ψυχή που χάθηκε εκεί. Τα τροχαία πολλά από αυτά δυστυχώς θανατηφόρα, έχουν συμβεί στη μεγάλη στροφή αλλά και τη μεγάλη ευθεία της Πατρών - Πύργου στο ύψος του Γομοστού.

Τη θλιβερή πραγματικότητα, μαρτυρούν και τα πολλά καντήλια που βρίσκονται πάνω στην εθνική οδό. Επιτακτική κρίνεται πλέον η ανάγκη να ανακατασκευαστεί ο εθνικός αυτοκινητόδρομος, για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα... για να μη βλέπουμε καντήλια να σιγοκαίνε στη μνήμη ανθρώπων...που "έσβησαν" στην άσφαλτο. 

Πατρών - Πύργου: Θανατηφόρο τροχαίο στο ύψος του Γομοστού - ΝΕΟΤΕΡΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε 
δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό, που συνέβη χθες 
το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του 
Βουπράσιου.

Ειδικότερα, 21χρονος ημεδαπός οδηγώντας αυτοκίνητο με συνεπιβάτη 36χρονο 
ημεδαπό, από αιτία που διερευνάται, έχασε τον έλεγχο τον οχήματός του, 
το οποίο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο οδόστρωμα, με 
αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του συνεπιβάτη και τον ελαφρύ 
τραυματισμό του οδηγού του οχήματος.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Κέντρο Υγείας 
Κάτω Αχαΐας, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία 
από αμέλεια.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ενεργείται 
προανάκριση για την διαπίστωση των αιτιών και συνθηκών πρόκληση του 
τροχαίου ατυχήματος.

 

Διαβάστε επίσης