Πάτρα: Συνεχίζει τις επιθέσεις κατά Πελετίδη ο Νίκος Νικολόπουλος

με φόντο τη βίλα στα Αραχωβίτικα

Δεν έχει τέλος το μπαράζ ανακοινώσεων απο τον Ανεξάρτητο Βουλευτής Αχαΐας και Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκο Νικολόπουλο, κατά του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, μετά και την προ ημερών κατάθεση μήνυσης για τη βίλα στη περιοχή των Αραχωβιτίκων.

Πάτρα: Σκληραίνει η κόντρα Νικολόπουλου - Πελετίδη - Μήνυση καταθέτει ο Ανεξάρτητος βουλευτής για τη βίλα του δημάρχου

Σήμερα ο κ. Νικολόπουλος προχώρησε σε νέα σκληρή ανακοίνωση για τον Δήμαρχο Πατρέων.

Πάτρα: Nέα επίθεση Νικολόπουλου σε Πελετίδη - "Πόλεμος" ανακοινώσεων

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Καλώς τον κι ας άργησε. Έπρεπε να πάρει άδεια από το ΚΚΕ για να βγει από τη μαντρωμένη βίλα- κρυψώνα του ο Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης.

Απάντησε τελικά σε όσα του έχω προσάψει χρησιμοποιώντας σαν ασπίδα του το Δήμο Πατρέων. Αύριο, ίσως χρειασθεί να προστρέξει σε συμπαράσταση το ΚΚΕ και μεθαύριο το ΠΑΜΕ. Όλοι σας και μόνος μου, είμαι έτοιμος να σας αντιμετωπίσω!

Λοιπόν, Δήμαρχε, παλιά, μπαγιάτικη και εξουδετερωμένη η τακτική σας να εκτρέπετε μια δημόσια κουβέντα με βαρύγδουπες, γενικόλογες, έωλες αιτιάσεις και αναφορές του τύπου «έως εδώ με τα ψέματα και την πολιτική αλητεία».

Πριν από την ετυμηγορία του λαού, αγαπητέ Δήμαρχε, υπάρχει η Δικαιοσύνη. Την αγνοείτε και την περιφρονείτε. Το πράττετε σε κορυφαίο επίπεδο. Αν δεν το έχετε πληροφορηθεί, σας ενημερώνω ότι η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου έχει διαβιβάσει στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Πάτρας τα καθέκαστα που αφορούν τις αυθαιρεσίες και τις παρανομίες της «ντάτσας» σας στ’ Αραχωβίτικα.

Μην κάνετε, λοιπόν, το χαζό και τον εξοργισμένο. Στην περίπτωσή σας προηγείται του λαού η κρίση της Δικαιοσύνης.

Κι ύστερα, αν είναι καθαρός ο ουρανός πάνω από το κεφάλι σας γιατί προτάσσετε τα στήθη του λαού; Είναι απλή η απάντηση. Διότι είσθε έκθετος, κύριε Δήμαρχε και θέλετε λαϊκή κάλυψη, με «επαναστατικό» και κομμουνιστικό τρόπο.

Ο δήμος για τη βίλα Πελετίδη και τη μήνυση Νικολόπουλου: "Νέα άθλια «παράσταση» στα δικαστήρια της Πάτρας"

Δεν νομίζω, όμως, ότι συμμερίζεται η Ελληνική Δικαιοσύνη την προσπάθεια που κάνετε προκειμένου να εκτρέψετε τη δημόσια  αντιπαράθεση σε πεδίο που –νομίζετε- ότι, είναι προνομιακό για σας.

Εκεί, θα κληθείτε να εξηγήσετε τα όσα αναγράφονται στο συμβόλαιο και τ’ άλλα δημόσια έγγραφα για τις αυθαιρεσίες και παρανομίες της «ντάτσας» που αγοράσατε το 2014 αντί 270.000 ευρώ στ’ Αραχωβίτικα για να στεγάσετε την ιδιωτική σας ευτυχία.

Εγώ, να ξέρετε, δεν ψέγω και χαίρομαι για την αγορά που κάνατε, ως υπέρμαχος της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Αν είχατε σκεφθεί και τους κινδύνους που εγκυμονεί ο μαντρότοιχος- γίγας της βίλας στον αιγιαλό για την ασφάλεια και τη ζωή των κατοίκων των Αραχωβιτίκων, ακόμη καλύτερα. Δεν ξέρω, όμως, πόσο πειστικός είσθε στους φτωχούς, ανέργους, ανέστιους κομμουνιστές συντρόφους σας. Στους ασθενείς που δεν έχουν λεφτά να πάνε στο γιατρό τους. Και πόσο πειστικός γίνεσθε συνολικά στον Πατραϊκό  λαό, που εξέλεξε έναν Δήμαρχο για να υπηρετήσει την κοινωνική δικαιοσύνη, με λεφτά των φορολογούμενων συνδημοτών μας, ωστόσο ο ίδιος σε ατομικό επίπεδο απολαμβάνει ασυγκρίτως περισσότερα ακόμη και από έναν μέσο κομμουνιστή, έναν απλό φιλελεύθερο ή σοσιαλοδημοκράτη πολίτη.

Άφησε, λοιπόν, κύριε Δήμαρχε το κρυφτούλι και βγες στην εξώπορτα της βίλας σου ν’ αντιμετωπίσεις την πραγματική αλήθεια.

Νίκος Νικολόπουλος: Αφού κρύβεται ο κ. Πελετίδης, θα τον… ξετρυπώσει η Δικαιοσύνη- Κατατέθηκε η μηνυτήρια αναφορά για τη βίλα

Βγες για να σου πω, όπως και σε κάθε άλλον εραστή της «δικτατορίας του προλεταριάτου» στην Πάτρα του 2018, πως η δημοκρατία και δικαιοσύνη στον τόπο αυτό είναι εδραιωμένες. Και δεν κιοτεύουν προ άναρθρων κραυγών. Αν δεν το εμπέδωσες, επαναλαμβάνω ότι σήμερα η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου έχει ζητήσει τη διενέργεια έρευνας για τη βίλα σου στα Αραχωβίτικα, κατόπιν των ερωτημάτων και παρεμβάσεων που υπήρξαν στη Βουλή, στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.

Και η Βουλή, αν δεν το γνωρίζουν στη δημοτική Αρχή της Πάτρας, αποτελεί το «ναό της δημοκρατίας». Γι’ αυτό και είναι τραγικά αστείοι όσοι χαρακτηρίζουν ως ακροδεξιό έναν πολιτικό που από πολύ νέος έχει δώσει αγώνες για τη δημοκρατία, ανήκει στον ιδεολογικό χώρο που εδραίωσε τη δημοκρατία στην χώρα, ενώ επί δεκαετίες μάχεται για την δημοκρατία, την αλήθεια και τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο. Το κάνουν όμως για να βάλουν ιδεολογική "μάσκα" στην ανυπόφορη υποκρισία τους.

«Υπερασπιστές των λαϊκών τάξεων», «κατήγοροι της ιδιωτικής περιουσίας και της παρανομίας», αρκεί όλα αυτά να μην αφορούν τον εαυτό τους!

Είτε το θέλουν, είτε όχι όμως, δεν μπορούν να κρυφτούν άλλο πια. Η δική τους «παράσταση» φτάνει στο τέλος της. Οι δικές τους μάσκες θα πέσουν.

Το μόνο που προκαλεί θλίψη είναι η στάση της ηγεσίας του ΚΚΕ, που φαίνεται ότι, επίσης, έχει αποφασίσει να «κρυφτεί». Ο κόσμος του ΚΚΕ, στην Πάτρα και στην Ελλάδα, μάλλον περίμενε κάτι καλύτερο, κάτι πιο γενναίο και πιο ειλικρινές…»

 

Διαβάστε ποια είναι η αλήθεια!

Ιδού με ποια συγκεκριμένα στοιχεία και έγγραφα αποδεικνύονται οι παρανομίες και αυθαιρεσίες(καταπάτηση δημόσιας έκτασης, παραλιακού μετώπου και αιγιαλού) καθώς επίσης οι απειλές για τον κίνδυνο της ζωής και της ασφάλειας των κατοίκων σε περίπτωση πυρκαγιάς, που δημιουργεί ο αποκλεισμός της παραλίας από τον μαντρότοιχο του σπιτιού του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη

 

Το πλήρες κείμενο της μήνυσης μπορείτε να δείτε στα : http://www.nikosnikolopoulos.gr/?section=980&language=el_GR&itemid730=35...

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ