Πάτρα: Nέα επίθεση Νικολόπουλου σε Πελετίδη - "Πόλεμος" ανακοινώσεων

"Ο Δήμαρχος αποφάσισε να… δοξαστεί κρυπτόμενος πίσω από την “ταμπέλα” του Δήμου"

Με αφορμή την ανακοίνωση – απάντηση του Γραφείου Τύπου του Δήμου Πατρέων , μετά την μήνυση από τον Νίκο Νικολόπουλο, ο Αχαιός Βουλευτής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Μπορεί ο δήμαρχος της Πάτρας να έχει αποφασίσει να δοξαστεί… κρυπτόμενος πίσω από ανυπόγραφες ανακοινώσεις και την «ταμπέλα» του Δήμου Πατρέων, αλλά επιμένει να μην λέει τίποτα για την ουσία της υπόθεσης.

Ο δήμος για τη βίλα Πελετίδη και τη μήνυση Νικολόπουλου: "Νέα άθλια «παράσταση» στα δικαστήρια της Πάτρας"

Τον πληροφορώ λοιπόν, όπως και κάθε άλλον εραστή της «δικτατορίας του προλεταριάτου» στην Πάτρα του 2018, πως η δημοκρατία και δικαιοσύνη στον τόπο αυτό είναι εδραιωμένες. Και δεν ορρωδούν προ άναρθρων κραυγών. Για τον λόγο αυτό, ενημερωθήκαμε σήμερα ότι ήδη η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Ξένια Δημητρίου έχει ζητήσει τη διενέργεια έρευνας για το σπίτι του Δημάρχου της Πάτρας στα Αραχωβίτικα, κατόπιν των ερωτημάτων και παρεμβάσεων που υπήρξαν στη Βουλή, στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.

Νίκος Νικολόπουλος: Αφού κρύβεται ο κ. Πελετίδης, θα τον… ξετρυπώσει η Δικαιοσύνη- Κατατέθηκε η μηνυτήρια αναφορά για τη βίλα

Και η Βουλή, αν δεν το γνωρίζουν στη δημοτική Αρχή της Πάτρας, αποτελεί το «ναό της δημοκρατίας». Γι’ αυτό και είναι τραγικά αστείοι όσοι χαρακτηρίζουν ως ακροδεξιό έναν πολιτικό που από πολύ νέος έχει δώσει αγώνες για τη δημοκρατία, ανήκει στον ιδεολογικό χώρο που εδραίωσε τη δημοκρατία στην χώρα, ενώ επί δεκαετίες μάχεται για την δημοκρατία, την αλήθεια και τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο. Το κάνουν όμως για να βάλουν ιδεολογική "μάσκα" στην ανυπόφορη υποκρισία τους.

«Υπερασπιστές των λαϊκών τάξεων», «κατήγοροι της ιδιωτικής περιουσίας και της παρανομίας», αρκεί όλα αυτά να μην αφορούν τον εαυτό τους!

Είτε το θέλουν, είτε όχι όμως, δεν μπορούν να κρυφτούν άλλο πια. Η δική τους «παράσταση» φτάνει στο τέλος της. Οι δικές τους μάσκες θα πέσουν.

Το μόνο που προκαλεί θλίψη είναι η στάση της ηγεσίας του ΚΚΕ, που φαίνεται ότι, επίσης, έχει αποφασίσει να «κρυφτεί». Ο κόσμος του ΚΚΕ, στην Πάτρα και στην Ελλάδα, μάλλον θα περίμενε κάτι καλύτερο, κάτι πιο γενναίο και πιο ειλικρινές…»

Πάτρα: Σκληραίνει η κόντρα Νικολόπουλου - Πελετίδη - Μήνυση καταθέτει ο Ανεξάρτητος βουλευτής για τη βίλα του δημάρχου

 

 

Διαβάστε επίσης