Πάτρα: Nέα επίθεση Νικολόπουλου σε Πελετίδη – “Πόλεμος” ανακοινώσεων

Με αφορμή την ανακοίνωση – απάντηση του Γραφείου Τύπου του Δήμου Πατρέων , μετά την μήνυση από τον Νίκο Νικολόπουλο, ο Αχαιός Βουλευτής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Μπορεί ο δήμαρχος της Πάτρας να έχει αποφασίσει να δοξαστεί… κρυπτόμενος πίσω από ανυπόγραφες ανακοινώσεις και την «ταμπέλα» του Δήμου Πατρέων, αλλά επιμένει να μην λέει τίποτα για την ουσία της υπόθεσης.

Ο δήμος για τη βίλα Πελετίδη και τη μήνυση Νικολόπουλου: “Νέα άθλια «παράσταση» στα δικαστήρια της Πάτρας”

Τον πληροφορώ λοιπόν, όπως και κάθε άλλον εραστή της «δικτατορίας του προλεταριάτου» στην Πάτρα του 2018, πως η δημοκρατία και δικαιοσύνη στον τόπο αυτό είναι εδραιωμένες. Και δεν ορρωδούν προ άναρθρων κραυγών. Για τον λόγο αυτό, ενημερωθήκαμε σήμερα ότι ήδη η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Ξένια Δημητρίου έχει ζητήσει τη διενέργεια έρευνας για το σπίτι του Δημάρχου της Πάτρας στα Αραχωβίτικα, κατόπιν των ερωτημάτων και παρεμβάσεων που υπήρξαν στη Βουλή, στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.

Νίκος Νικολόπουλος: Αφού κρύβεται ο κ. Πελετίδης, θα τον… ξετρυπώσει η Δικαιοσύνη- Κατατέθηκε η μηνυτήρια αναφορά για τη βίλα

Και η Βουλή, αν δεν το γνωρίζουν στη δημοτική Αρχή της Πάτρας, αποτελεί το «ναό της δημοκρατίας». Γι’ αυτό και είναι τραγικά αστείοι όσοι χαρακτηρίζουν ως ακροδεξιό έναν πολιτικό που από πολύ νέος έχει δώσει αγώνες για τη δημοκρατία, ανήκει στον ιδεολογικό χώρο που εδραίωσε τη δημοκρατία στην χώρα, ενώ επί δεκαετίες μάχεται για την δημοκρατία, την αλήθεια και τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο. Το κάνουν όμως για να βάλουν ιδεολογική “μάσκα” στην ανυπόφορη υποκρισία τους.

«Υπερασπιστές των λαϊκών τάξεων», «κατήγοροι της ιδιωτικής περιουσίας και της παρανομίας», αρκεί όλα αυτά να μην αφορούν τον εαυτό τους!

Είτε το θέλουν, είτε όχι όμως, δεν μπορούν να κρυφτούν άλλο πια. Η δική τους «παράσταση» φτάνει στο τέλος της. Οι δικές τους μάσκες θα πέσουν.

Το μόνο που προκαλεί θλίψη είναι η στάση της ηγεσίας του ΚΚΕ, που φαίνεται ότι, επίσης, έχει αποφασίσει να «κρυφτεί». Ο κόσμος του ΚΚΕ, στην Πάτρα και στην Ελλάδα, μάλλον θα περίμενε κάτι καλύτερο, κάτι πιο γενναίο και πιο ειλικρινές…»

Πάτρα: Σκληραίνει η κόντρα Νικολόπουλου – Πελετίδη – Μήνυση καταθέτει ο Ανεξάρτητος βουλευτής για τη βίλα του δημάρχου

 

 

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)