Πάτρα: Σε εξέλιξη η δίκη για τη δολοφονία Μπακάρι - Τι κατέθεσε ο πατέρας του - ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΟ από τον ξυλοδαρμό του

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ

ΝΕΟΤΕΡΑ 14:00:

Στην κατάθεσή του ο πατέρας του Χέντερσον, ιδιαίτερα φορτισμένος μίλησε για τον γιο του, τα όνειρα που είχε αλλά και για το πώς έμαθε για τον θάνατο του. Ανέφερε πώς ήταν ένα ονειροπόλο παιδί που προσευχόταν να υπάρχει αγάπη για όλο τον κόσμο. Στη συνέχεια ένας από τους φίλους του Μπακάρι περιέγραψε όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ μέχρι τη στιγμή που βρέθηκαν στο νοσοκομείο με τον Μπακάρι νεκρό. Περιέγραψε πώς πλησίασαν δύο άτομα το τραπέζι τους μέσα στο μπαρ και πώς ο καυγάς πήρε τεράστιες διαστάσεις έξω από το μαγαζί.

ΝΩΡΊΤΕΡΑ: 

Σήμερα αρχιζει η ακροαματική διαδικασία μετά τις ενστάσεις και το αίτημα αναβολής, η δίκη για τη δολοφονία του  Αμερικανού τουρίστα Μπακάρι Χέντερσον, που βρήκε τραγικό θάνατο τον Ιούλιο του 2017 στο Λαγανά Ζακύνθου.

Πρώτος θα καταθέσει ο πατέρας του 22χρονου , ενώ με την έναρξη της συνεδρίασης του Μικτού Ορκωτού Πατρών θα προβληθούν τα τρία επίμαχα βίντεο που δείχνουν πως φθάσαμε στο φονικό.

Κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα στη Ζάκυνθο έλυσε τη σιωπή του: Δεν νιώθω ένοχος - ΒΙΝΤΕΟ

Την ίδια ώρα στο φως της δημοσιότητας ήρθε και νέο αποκαλυπτικό βίντεο από τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του νεαρού αμερικανού. 

Πάτρα: Την Πέμπτη η δίκη για τη δολοφονία Μπακαρί - Τι δήλωσαν η οικογένεια και οι δικηγόροι - ΒΙΝΤΕΟ

 

Στη Ζάκυνθο οι γονείς του Αμερικανού τουρίστα που δολοφονήθηκε στον Λαγανά

Σύμφωνα με την πλευρά των ατόμων που κατηγορούνται για τον φόνο του Μπακάρι το θύμα κοντοστάθηκε για να αντιμετωπίσει τον όχλο που τον κυνηγούσε δίνοντας μια κλωτσιά σε έναν από τους διώκτες του που του επιτίθενται με καρέκλες και βγαίνει στον δρόμο.

Ο Συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων, Πέτρο Μαντούβαλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε ότι «η συμπεριφορά του θύματος θα εξεταστεί στο δικαστήριο. 

 

Διαβάστε επίσης