Πάτρα: Κυβερνήτης σκάφους τραυματίστηκε στο μάτι – Μεταφέρθηκε στον “Άγιο Ανδρέα”

Σε ενημέρωσή του το Λιμενικό Σώμα αναφέρει: Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Πάτρας για τον τραυματισμό του 49χρονου κυβερνήτη ενός επαγγελματικού-τουριστικού (Ε/Π-Τ/Ρ) σκάφους, το οποίο έπλεε εντός του Πατραϊκού κόλπου.

Συγκεκριμένα, ο 49χρονος ενώ χρησιμοποιούσε ένα λάστιχο πρόσδεσης, ο μεταλλικός γάντζος που υπήρχε στις άκρες του, τον χτύπησε και τον τραυμάτισε στο μάτι. Το σκάφος κατέπλευσε με ασφάλεια στο βόρειο λιμάνι των Πατρών, όπου ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πατρών ¨ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ¨ για ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)