Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας: Αρωγός στα αιτήματα μας ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ 15 ΑΤΟΜΑ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδέχθηκε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, την ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης του Νομού με 15 Αστυνομικούς. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της μεταξύ άλλων πρόκειται για πάγιο και διαρκές αίτημα προς την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, που βρήκε αρωγό στο πρόσωπο του Πατρινού Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου.

900.jpg

 

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αριστείδης Ανδρικόπουλος έδωσε "ανάσα" στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας-Γενναία ενίσχυση στο προσωπικό του Νομού

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η Ένωσή μας εκφράζει την ικανοποίηση της για την χθεσινή απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας να ενισχύσει την Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας με δεκαπέντε 15 συνολικά Αστυνομικούς.

Την δύσκολή εποχή που διανύουμε όπου οι εισακτέοι στην Αστυνομική Ακαδημία έχουν υποδεκαπλασιαστεί, ένεκα των μνημονικών δεσμεύσεων της χώρας, και το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας συρρικνώνεται συνεχώς, η σημαντική αυτή ενίσχυση με Αστυνομικό Προσωπικό, που κατά το τρέχον έτος υπερέβη τα τριάντα 30 στελέχη, θα αποτελέσει ουσιαστική ανάσα για τους εργαζόμενους Αστυνομικούς της περιοχής αλλά και θα βοηθήσει στην καλυτέρευση του παρεχόμενου έργου της Αστυνόμευσης στην Αχαΐα.

Η ενίσχυση με Αστυνομικό προσωπικό αποτελεί για την Ένωσή μας βασική, πάγια και συνεχή διεκδίκηση, η οποία φέτος βρήκε αρωγό στο πρόσωπο του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγού Ανδρικόπουλου Αριστείδη, ο οποίος βέβαια έχει και ιδία αντίληψη της Αστυνομικής πραγματικότητας της Αχαΐας, αφού κατάγεται από την περιοχή και διαβιεί στην Πάτρα αλλά και έχει υπηρετήσει κατά το παρελθόν σε πολλές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.

Αναμένουμε από τον Αρχηγό του Σώματος, στην συνέχεια και καθ΄ όλη την διάρκεια της αρχηγίας του, να σταθεί στήριγμα των δίκαιων αιτημάτων της Ένωσης μας και όπως αφουγκράστηκε και υποστήριξε την πρόσφατη ενίσχυση με προσωπικό, να βοηθήσει στην ανεύρεση ουσιαστικών λύσεων σε προβλήματα που χρονίζουν στην περιοχή της Αχαΐας, όπως η ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου και ο εξοπλισμός των Υπηρεσιών της περιοχής με σύγχρονα οχήματα και μέσα. 

Διαβάστε επίσης