Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αριστείδης Ανδρικόπουλος έδωσε "ανάσα" στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας-Γενναία ενίσχυση στο προσωπικό του Νομού

Ικανοποίηση για την τοπική ηγεσία και τους συνδικαλιστές

Ιδιαίτερη ικανιοποίηση επικρατεί στην Αχαΐα από το γεγονός οτι ήταν άμεση και ουσιαστική η ανταπόκριση του Πατρινού Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστρατρηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου για την γενναία σε αριθμό ενίσχυση του αστυνομικού προσωπικού της Αστυνομικής Διοεύθυνσης του Νομού.

Όπως έγραψε το tempo24.news, σε ότι αφορά στις τακτικές και έκτακτες μεταθέσεις,  η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας ενισχύθηκε συνολικά με 31 αστυνομικούς γεγονός που συμβάλλει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση χρόνιων των σοβαρών προβλημάτων σε σχέση με την αριθμητική επάρκεια του προσωπικού στης τοπικής Αστυνομίας.

Ο νέος Αρχηγός της Αστυνομίας, έχοντας γνώση των θεμάτων που αφορούσαν στις ελλείψεις σε αστυνομικό προσωπικό στην Αχαΐα, και χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν καταβλήθηκαν ανάλογες προσπάθειες για την ενίσχυση όλων των αστυνομικών Υπηρεσιών της χώρας, έδωσε "ανάσες" στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, γεγονός που προκάλεσε ικανοποίηση στο τοπικό επιτελείο της Αστυνομίας αλλά και στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ