Πάτρα: Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΠ για προσλήψεις

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΙΚΗΤΑ

Σε δήλωση προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης Πάτρας, Ανδρέας Παπανικήτας σχετικά με προσληψεις στην ΔΕΥΑΠ.

"Σε πρόσφατο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η ΔΕΥΑΠ έχει προχωρήσει σε προσλήψεις οι οποίες είναι παράνομες και μάλιστα υπάρχει ο ισχυρισμός ότι είναι προσλήψεις ημετέρων προηγούμενων δημοτικών αρχών.

Η αλήθεια είναι ότι με ομόφωνη απόφασή της η Διοίκηση της ΔΕΥΑΠ επανεκατάταξε στις θέσεις από τις οποίες είχαν απολυθεί, 13 εργαζόμενους αξιοποιώντας σχετική νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης.

Αυτό έγινε σε όλες τις ΔΕΥΑ της χώρας και κατά περίεργο τρόπο στην ΔΕΥΑ Πάτρας δεν έχουν εγκριθεί από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, πράγμα που έχει γίνει σε άλλες ΔΕΥΑ όπου οι εργαζόμενοι εργάζονται και πληρώνονται κανονικά.

Έχουμε απόλυτη συνέπεια λόγων και έργων και αξιοποιούμε όποια δυνατότητα μας δίδεται να έχουμε μόνιμο προσωπικό στις υπηρεσίες μας, απαραίτητο για την λειτουργία της ίδιας της ΔΕΥΑΠ, με απόλυτα διαφανείς και αξιοκρατικές διαδικασίες.

Απαιτούμε άμεσα η κυβέρνηση να πάρει την ευθύνη που της αναλογεί και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πρόσληψης  των εργαζόμενων που για μήνες προσφέρουν υπηρεσίες χωρίς να μπορούν να πληρωθούν"

Πάτρα: Οι 5 προσλήψεις στη ΔΕΥΑΠ κρίθηκαν παράνομες, αλλά ο δήμος είπε να προσλάβει και άλλους οκτώ που επίσης δεν θα μπορούν να πληρωθούν

Διαβάστε επίσης