Για νεκροψία η σορός του 20χρονου μοντέλου - Τι αποκαλύπτει ο άνθρωπος που την εντόπισε κρεμασμένη

στην κεφαλονιά

Φως στα αίτια του θανάτου του νεαρού μοντέλου από την Αυστραλία Σίνεντ Μακναμάρα, αναμένεται να "ρίξει" η ιατροδικαστική εξέταση της σορού στο Νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο "Παναγία Βοήθεια".

Υπενθυμίζεται πως το 20χρονο μοντέλο βρέθηκε κρεμασμένη στο πίσω μέρος πολυτελούς θαλαμηγού που είχε καταπλεύσει στην Κεφαλονιά ανήκει στον μεγιστάνα Αλμπέρτο Μπελέρες, ο οποίος ασχολείται με τις εξορύξεις.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το λιμεναρχείο στο Αργοστόλι και άνδρες του πληρώματος και του λιμενικού προσπάθησαν να επαναφέρουν την Μακναμάρα στη ζωή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με όλα τα ευρήματα της μέχρι τώρα έρευνας των αντρών του λιμεναρχείου Κεφαλονιάς, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο θάνατος της 20χρονης οφείλεται σε αυτοκτονία. Αυτή τη στιγμή, η υπερπολυτελής θαλαμηγός έχει αναχωρήσει από το λιμάνι της Κεφαλονιάς, με άγνωστο προορισμό.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στο νησί του Ιονίου βρίσκονται η μητέρα και η αδελφή της 20χρονης, ώστε να παραλάβουν τη σορό.

Οι απεγνωσμένες προσπάθειες του skipper που βρήκε την 20χρονη να της σώσει τη ζωή!

Ο άνδρας που βρήκε την άτυχη Sinead McNamara πάνω στο σκάφος του Μεξικανού εκατομμυριούχου Alberto Bailleres μίλησε για τις απεγνωσμένες του προσπάθειες να της σώσει τη ζωή, προτού συνειδητοποιήσει ότι ήταν πολύ αργά.

Ο skipper έκανε την τρομακτική ανακάλυψη όταν επέστρεφε στο δικό του σκάφος, το οποίο ήταν αγκυροβολημένο δίπλα από το Mayan Queen IV, στο λιμάνι του Αργοστολίου.

Σύμφωνα με όσα είπε ένας φίλος του στο news.com.au, ο skipper επέστρεφε στο σκάφος του γύρω στις 1.45 τα ξημερώματα της Παρασκευής, μετά από μια βραδιά διασκέδασης στα κοντινά μπαρ, όταν ξαφνικά είδε τη νεαρή γυναίκα. Αμέσως της φώναξε «τι κάνεις εκεί;» και όταν εκείνη δεν απάντησε, άρχισε να καλεί αμέσως σε βοήθεια. 

Οι φωνές του είχαν ως αποτέλεσμα να σπεύσουν αμέσως στο σημείο άνδρες του Λιμενικού, αλλά και το προσωπικό ασφαλείας του ίδιου του Mayan Queen IV, όπου η 20χρονη Αυστραλή εργαζόταν τους τελευταίους μήνες. Ο γιατρός του σκάφους προσπάθησε να επαναφέρει την McNamara στη ζωή, αλλά οι προσπάθειές του έπεσαν στο κενό. 

Η νεαρή γυναίκα έπεσε σε κώμα, και λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο της Αθήνας όπου είχε μεταφερθεί με ελικόπτερο.

Σύμφωνα με την δήλωση που έκανε ο skipper στις ελληνικές Αρχές που διεξάγουν έρευνα για τον θάνατο της Αυστραλής influencer, λίγο πριν εντοπίσει τη γυναίκα περνούσε κατά τραγική ειρωνία της τύχης δίπλα από το Mayan Queen ένα σκάφος του Λιμενικού, που έκανε περιπολία ρουτίνας. Δυστυχώς όμως οι άνδρες που επέβαιναν σε αυτό δεν αντιλήφθηκαν πως κινδύνευε μια ζωή σε ένα από τα σκάφη που ήταν αγκυροβολημένα στο λιμάνι. 

Ο άνδρας που βρήκε την άτυχη 20χρονη παρέμεινε στο σημείο για ώρα, παρακολουθώντας με αγωνία τους γιατρούς να προσπαθούν να της σώσουν τη ζωή. «Αρχικά πανηγυρίζαμε επειδή νομίζαμε ότι σώθηκε. Αργότερα μάθαμε ότι πέθανε», είπε ο φίλος του άνδρα στο news.com.au, αποκαλύπτοντας ότι ο skipper είναι ακόμα σοκαρισμένος και δυσκολεύεται να συνέλθει από το ψυχολογικό τραύμα που υπέστη.

Ο θάνατος του μοντέλου από την Αυστραλία απασχολεί και σήμερα μεγάλη μερίδα του διεθνούς Τύπου. Τα βρετανικά και αυστραλιανά ΜΜΕ εστιάζουν περισσότερο στο σενάριο της αυτοκτονίας, προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσουν τις τελευταίες αναρτήσεις της 20χρονης στο instagram, στις οποίες έδειχνε προβληματισμένη. 

Χαρακτηριστικό είναι το post που ανάρτησε η νεαρή δύο εβδομάδες πριν από τον θάνατό της, και στο οποίο ευχόταν να μπορούσε να γυρίσει πίσω τον χρόνο σε μια πιο ξέγνοιαστη εποχή, στην οποία η μόνη της ανησυχία ήταν αν θα έπεφτε από το μηχανάκι και θα έσπαγε το κεφάλι της. 

 

 

Διαβάστε επίσης