Υπόκλιση στην ανθρωπιά των Πατρινών διασωστών του ΕΕΣ - "Σπάει" καρδιές η φωτογραφία μπροστά στον τρομαγμένο σκύλο... Πριν από λίγα λεπτά, είχαν αντικρίσει τη φρίκη του θανάτου στο Μάτι! ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

δυνατές ψυχές όλοι τους

Το μέλος του ΕΕΣ η Πατρινή Εθελόντρια - Διασώστρια Γκέλυ Κολλοκουτσά πέφτει στα γόνατα. Η γη, ακόμη καίει από το φονικό πέρασμα της πύρινης λαίλαπας στο Μάτι. Πριν από λίγο μαζί με όλη την ομάδα των Πατρινών εθλοντών - διασωστών του ΕΕΣ, αντίκρισαν τη φρίκη του θανάτου. 

Βλέπει έναν τρομαγμένο σκύλο. Που γλίτωσε. Μόνος του τώρα, ψάχνει τους δικούς του... Την αγάπη και τη φροντίδα που του λείπει, του δίνει η διασώστρια. Λίγο νερό και λίγη τροφή. Υπόκλιση σε αυτούς τους ανθρώπους που επί μέρες βρέθηκαν στην πόλη "φάντασμα", έψαξαν, έκλαψαν, πόνεσαν και βοήθησαν συνανθρώπους τους, που κρέμονταν από τις δυνατές ψυχές τους! 

Ο Πατρινός Γιάννης Κουλούρης, η κόρη του οποίου ανήκει στην ομάδα του ΕΕΣ, έγραψε για τη φωτογραφία: "πριν λίγο είχαν αντικρίσει την φρίκη του θανάτου....ο υπαρχηγός του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών κ Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ Πάτρας Γιάννης Σπηλιόπουλος αισθάνθηκε να αποτυπώσει μόνο αυτή την εικόνα....ψυχάρες όλοι!". 

Ο Γιάννης Κουλούρης έχει την τύχη να έχει δύο "ψυχάρες" στην οικογένεια. Δεν είναι μόνο η κόρη του Κωνσταντίνα, αλλά και η σύζυγός του Ανδριάνα Φιλοπούλου που είναι η αρχηγός του Σώματος και μεταξύ των διασωστών που αντίκρισαν την εικόνα φρίκης με τα αγκαλιασμένα καμένα πτώματα. 

Ο πρόεδρος του ΕΕΣ και γνωστός Πατρινός ιατρός Νίκος Οικονομόπουλος, σημείωσε: "Το μεγαλείο όλων των εθελοντών του ΕΕΣ...γι αυτο και αλλά πολλά η Ελληνική κοινωνία μας έχει στην καρδιά της...!". 

Οι Πατρινοί διασώστες ήταν αυτοί που βρήκαν τα 25 άτομα καμένα, αγκαλιά σε οικόπεδο στην Αργυρά Ακτή. υγκλονιστική ήταν η αποκάλυψη του Πατρινού Διασώστη Βασίλη Ανδριόπουλου, επικεφαλής ομάδας Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Παραρτήματος Πάτρας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάτι: Πατρινοί διασώστες του Ερυθρού Σταυρού εντόπισαν πάνω από 20 σορούς στην "Αργυρά Ακτή" - ΝΕΟΤΕΡΑ

Δραματική έκκληση του Πατρινού διασώστη του ΕΕΣ Βασίλη Ανδριόπουλου για τις δίδυμες που αγνοούνται - "Βοηθήστε μας, όποιος ξέρει κάτι να μας πει..." - ΦΩΤΟ

ΠΑΤΡΑ: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - Μέσα σε 48 ώρες συγκεντρώθηκαν 36 τόνοι εφόδια - Πρωτοφανές "κύμα" αλληλεγγύης και συμπαράστασης - ΦΩΤΟ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΕΕΣ - Επιτήδειοι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τον πόνο των συνανθρώπων μας στην Αττική - Αυτός είναι ο λογαριασμός για τους πληγέντες

 

Διαβάστε επίσης