Πάτρα: Έσκασε φιάλη οξυγόνου και τραυμάτισε σοβαρά υπάλληλο της τεχνικής υπηρεσίας στο ΠΠΝΡ- Συναγερμός στο νοσοκομείο- Σε κρίσιμη κατάσταση

Απίστευτο είναι το σκηνικό που εκτυλίχθηκε χθες στις 10 το βράδυ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news στο νοσοκομείο ακούστηκε ένας δυνατός ήχος σαν έκρηξη που σήμανε συναγερμό. Αιτία, όπως διαπιστώθηκε λίγα λεπτά αργότερα, ήταν η έκρηξη μιας φιάλης οξυγόνου την οποία προσπαθούσε να τοποθετήσει υπάλληλος της τεχνικής υπηρεσίας του νοσοκομείου  σε ένα από τα τμήματά του. 

Η φιάλη έσκασε στα χέρια του υπαλλήλου ο οποίος κατάγεται από τη Δυτική Αχαϊα, τραυματίζοντάς τον σοβαρά και οι πληροφορίες λένε ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη. Αυτή τη στιγμή ο τραυματίας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου, αλλά αύριο θα χειρουργηθεί και θα μεταφερθει στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας προκειμένου να υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις αποκατάστασης.

Τα αίτια της έκρηξης παραμένουν άγνωστα. 

Ειναι το τρίτο εργατικό ατύχημα στην περιοχή το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Πάτρα: Σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο-Ένας τραυματίας- Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από την επιχείρηση απεγκλωβισμού του πρώην Λυκειάρχη

Πάτρα: Η στιγμή της σύγκρουσης συρμού του Προαστιακού με αυτοκίνητο – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤA

Πάτρα: Τραγωδία στην Αγία Μαρίνα στα Σελλά – Άνδρας κατέρρευσε ενώ εκκλησιαζόταν

Τρεις νεκροί από σφοδρό τροχαίο δυστύχημα – Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ

Πάτρα: Άνδρας χτύπησε σύζυγο, ανήλικα παιδιά και μητέρα – Επιτέθηκε και σε αστυνομικό

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του δικηγόρου Αντώνη Παπαντωνόπουλου

«Απασφάλισε» η μητέρα της Μουρτζούκου: «Μέχρι να συλληφθεί η κόρη μου είχε σχέσεις με την Πόπη, διασκέδαζαν μαζί – Δέχομαι απειλές»