Νεώτερο: Αύριο στον Ανακριτή ο φερόμενος ως εμπρηστής στην Πάτρα - Οι τελευταίες εξελίξεις με τον πυρομανή που βάζει φωτιά σε αυτοκίνητα και μηχανάκια

Τα τελευταία κρούσματα την περασμένη Παρασκευή

Νεώτερο: Στον  ανακριτή θα παρουσιαστεί αύριο ο 32χρονος  ο οποίος συνελήφθη για τον εμπρησμό δικύκλων και αυτοκινήτων στην Πάτρα. Σήμερα οδηγήθησε στον Εισαγγλέα ενώ αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση κατά την διάρκεια της προανάκρισης.

 

Nεώτερο: Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για εναν νεαρό από τις Ιτιές Πατρών και έχει απασχολήσει ξανά την αστυνομία στο παρελθόν για υποθέσεις εμπρησμών αλλά και ναρκωτικών. 

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να έχουμε εξελίξεις σχετικά με τον πυρομανή που έχει αναστατώσει εδώ και μία εβδομάδα ολόκληρη την Πάτρα, και ιδίως Πυροσβεστική και Αστυνομία.

Χθες εντοπίστηκε ένα ύποπτο άτομο, το οποίο προσομοιάζει στα χαρακτηριστικά που δόθηκαν μετά την επίθεση την περασμένη Παρασκευή στα Ταμπάχανα από τους αυτόπτες μάρτυρες που τον κυνήγησαν.

Σε συνεργασία Πυροσβεστικής και Ασφάλειας Πατρών, ο άνδρας, 32 ετών από την περιοχή των Ιτεών, προσήχθη και παραδόθηκε στο Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, συνεχίζεται η ανακριτική διαδικασία μέχρι και τώρα.

Σε επικοινωνία που είχε το tempo24, με ανώτερο στέλεχος της Πυροσβεστικής, επιβεβαιώθηκε η προσαγωγή του ατόμου και πιθανόν τις επόμενες ώρες να έχουμε και νεότερα.

Πάντως οι πληροφορίες ανέφεραν πως μέχρι και πριν λίγο, ο προσαχθείς αρνείτο οποιαδήποτε εμπλοκή

Το ευχάριστο μετά τα αλλεπάλληλα περιστατικά εμπρησμών που σημειώθηκαν σε διάφορες συνοικίες στην Πάτρα τις προηγούμενες ημέρες (Προσφυγικά, Αγ. Γεώργιος Λάγγουρα, Σκαγιοπούλειο, Ιεροθέου, Ταμπάχανα, Μεσολογγίου κ.α.), είναι πως από την περασμένη Παρασκευή δεν έχει καταγραφεί νέο περιστατικό.

Κωνσταντίνα Τσιάμη

 

Διαβάστε επίσης:

Ζήτημα ασφάλειας και... τιμής η σύλληψη του μανιακού εμπρηστή - Οι Πατρινοί σπεύδουν στις ασφαλιστικές εταιρίες - Τα στοιχεία που έχουν, τι εξετάζουν και μία... φωτογραφία!

Κόλαση φωτιάς σε πυλωτή πολυκατοικίας - Συγκλονιστικά ΒΙΝΤΕΟ από την νέα επίθεση στην Πάτρα - Σε πανικό Αστυνομία και Πυροσβεστική για τον πυρομανή!

Νέοι εμπρησμοί σε δίκυκλα τα ξημερώματα στην Πάτρα - Εντόπισαν τον δράστη αλλά... ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Γιατί αποτελούν γρίφο οι εμπρησμοί σε δίκυκλα και αυτοκίνητα - Τι ψάχνει η Πυροσβεστική - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε επίσης