Κόλαση φωτιάς σε πυλωτή πολυκατοικίας - Συγκλονιστικά ΒΙΝΤΕΟ από την νέα επίθεση στην Πάτρα - Σε πανικό Αστυνομία και Πυροσβεστική για τον πυρομανή!

Στην οδό Ιεροθέου

Σε πραγματική κόλαση μετατράπηκε η νύχτα στην οδό Ιεροθέου, στη διασταύρωσή της με την Κορίνθου, με τους κατοίκους μιας ολόκληρης γειτονιάς, σχετικά κεντρικής να αναστατώνεται από μία ακόμη επίθεση του πυρομανή που έχει τρομάξει τους πάντες.

Τα ξημερώματα σήμερα ήταν το τελευταίο του χτύπημα στην Πάτρα, όταν δύο μηχανάκια, όπως έγραψε από το πρωί το tempo24, βρέθηκαν στο στόχαστρό του.

Ήταν σταθμευμένα σε πυλωτή πολυκατοικίας με τον άγνωστο μέχρι σήμερα δράστη ή δράστες να τους βάζει φωτιά.

Αποτέλεσμα λόγω των εύφλεκτων υλικών ήταν να αρπάξουν φωτιά και τα δύο και στην κυριολεξία οι φλόγες να αγκαλιάσουν ολόκληρο το ισόγειο του κτιρίου.

Τα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το tempo24, δείχνουν ακριβώς τι διαδραματίστηκε στην περιοχή, λίγο πριν φθάσει η Πυροσβεστική.

 

 

 

 

Οι Αρχές, Αστυνομία και Πυροσβεστική, είναι επί ποδός και αναζητούν εναγωνίως να βρουν τον ή τους υπαίτιους των πολλαπλών εμπρησμών σε οχήματα, που έχει προκαλέσει πανικό στους Πατρινούς.

erge.jpg

Να θυμίσουμε πως έχουμε φθάσει τα 12 περιστατικά από την περασμένη Κυριακή, σε λιγότερο δηλαδή από πέντε ημέρες.

15228125_10205952402488483_1297036340_n_0.jpg

Διαβάστε επίσης