Δυτ. Ελλάδα: Σε θρίλερ εξελίχθηκε η προπόνηση ελεύθερης καταδύσης – Οι δύτες βρέθηκαν στο νοσοκομείο

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Λευκάδας ότι δύο αλλοδαποί δύτες έχρηζαν μεταφοράς σε νοσοκομείο, μετά τη διενέργεια ελεύθερης κατάδυσης στη θαλάσσια περιοχή Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας.

Οι δύτες, ηλικίας 49 ετών (υπήκοος Ιταλίας) και 45 ετών (υπήκοος Ρωσίας) παρελήφθησαν από ιδιωτικό σκάφος και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι Περιγιαλιού Λευκάδας. Από εκεί, διακομίστηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, για παροχή ιατρικής περίθαλψης. Στη συνέχεια, ο 49χρονος εξήλθε από το νοσοκομείο καλά στην υγεία του, ενώ ο 45χρονος παραμένει για νοσηλεία.

Σύμφωνα με δήλωση των ανωτέρω, το συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια προπόνησής τους, εν όψει διεξαγωγής πρωταθλήματος ελεύθερης κατάδυσης.

Πάτρα: Ανείπωτη θλίψη για τον 27χρονο Δημήτρη Λιόπετα, θύμα του τροχαίου στην οδό Αμερικής

Πάτρα: Νεκρός ο οδηγός της μοτοσικλέτας που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Αμερικής

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην οδό Αμερικής-Ο οδηγός του ΙΧ έφυγε “για το Νοσοκομείο” από το σημείο-Εντοπίστηκε στο Ρίο από τους αστυνομικούς (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Συγκλονισμένη η Πάτρα από το σοκαριστικό τροχαίο που στοίχισε την ζωή του Δημήτρη Λιόπετα – Λουλούδια και κεριά στο σημείο ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Λιόπετα-Θρήνος και πλήθος κόσμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου-ΦΩΤΟ

Από τη Δυτική Ελλάδα η 25χρονη που σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο στο Κιάτο

Πάτρα: Η τραγωδία με τον Δημήτρη Λιόπετα! Οι γονείς δεν γνώριζαν τίποτα, δύο ώρες μετά το μοιραίο

ΣΟΚ: Γνωστή πατρινή κατηγορεί τον επιχειρηματία σύζυγό της για ξυλοδαρμό