Ιωάννινα: Έξι οδηγοί εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ

19/01/2026 | 22:49

Στοχευμένους νυχτερινούς ελέγχους για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Άμεσης Δράσης, κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Οι έλεγχοι επικεντρώθηκαν σε μία από τις πιο επικίνδυνες τροχονομικές παραβάσεις, την οδήγηση μετά από κατανάλωση αλκοόλ, με στόχο την προστασία της ασφάλειας των οδηγών και των πεζών.

Στο πλαίσιο των δράσεων βεβαιώθηκαν συνολικά έξι παραβάσεις, ενώ οι αστυνομικές αρχές προειδοποιούν ότι αντίστοιχες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν τα επόμενα 24ωρα, ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες, με στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Οι οδηγοί καλούνται να τηρούν αυστηρά τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και να αποφεύγουν την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, καθώς οι έλεγχοι θα είναι εντατικοί και οι κυρώσεις αυστηρές.

epiruspost.gr

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Πάτρα: “Μπούκαραν” με πιστόλι σε καφέ μπαρ και απείλησαν ότι θα τα κάνουν “γυαλιά-καρφιά”

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης