Μπλοκαρισμένοι έμειναν για περίπου 24 ώρες οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ΣΥΡΙΖΑ – Χρωστούσε χρήματα σε ιδιώτη

19/09/2024 | 18:48

Μπλόκο στους λογαριασμούς του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε ιδιώτης ο οποίος εδώ και ένα μεγάλο διάστημα δεν πληρώθηκε τα χρήματα που του χρωστούσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το χρέος είχε μπει σε διακανονισμό.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και τα στελέχη που έχουν αναλάβει τώρα τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησαν σε νέες ρυθμίσεις με τον ιδιώτη και οι λογαριασμοί έγιναν και πάλι προσβάσιμοι.

Ο νέος διακανονισμός των χρεών και το ξεμπλοκάρισμα των λογαριασμών του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει την κακή κατάσταση και στα οικονομικά του κόμματος το οποίο αναζητεί αρχηγό αλλά και πυξίδα. 

Να θυμίσουμε ότι σε 15 ημέρες θα εκταμιευθεί η δόση της κρατικής επιχορήγησης δυο εκατομμυρίων ευρώ.

newsit.gr

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Eurovision – Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ για τη Μαρίνα Σάττι ένα χρόνο μετά: «Ήταν η πιο σιχαμένη απ’ όλους»

Πυρκαγιά σε δάσος της Αρχαίας Ολυμπίας

Πινακίδες

Ζέκα: «Κρεμάει» τα παπούτσια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Πάρτι για τον Άρη, 4-2 τον Αστέρα Τρίπολης

Τέλος οι ψησταριές στα πανηγύρια, μόνο με catering

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο

Έρευνα: Αυτές οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τον σύντροφό τους