Αίγιο: Πυροβολισμοί στο νοσοκομείο – «Η αστυνομία ήρθε 2 ώρες μετά»

Πυροβολισμοί στον αέρα έπεσαν από μπαλκόνι κλινικής του νοσοκομείου στο Αίγιο. Ευτυχώς δεν κινδύνεψαν ασθενείς και προσωπικό.

Το απίστευτο περιστατικό των πυροβολισμών στο νοσοκομείο του Αιγίου συνέβη χθες, Κυριακή (01.09.2024), όπως κατήγγειλε συνοδός ασθενή.

Συγκεκριμένα, μεταξύ 3:30 και 4 το μεσημέρι, από μπαλκόνι του 3ου ορόφου της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου έπεσαν τρεις πυροβολισμοί στον αέρα.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝΕ, Μιχάλης Γιαννάκος, η αστυνομία έφτασε στο νοσοκομείο δύο ώρες αργότερα.

Για το γεγονός ενημερώθηκε η διοίκηση και διεξάγεται έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρει ο κ. Γιαννάκος, «τα πράγματα με τα φαινόμενα βίας στα νοσοκομεία αγριεύουν. Ευτυχώς δεν προκλήθηκε αναστάτωση και δεν κινδύνεψαν ασθενείς και προσωπικό».

Για το περιστατικό αλλά και για την αναστάτωση που προκλήθηκε σε ασθενείς, συνοδούς, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δεν εκδόθηκε η παραμικρή ανακοίνωση από τις τοπικές υγειονομικές αρχές.

 

Εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και της μνήμης του Αγίου Αρτεμίου στην Πάτρα

Αχαΐα – Απίστευτο τροχαίο: Εκσκαφέας παρέσυρε ΙΧ και το πέταξε σε χαντάκι – Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβατών ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο

Δυτ. Ελλάδα: Άφατη θλίψη για την 16χρονη Ζωή – Άννα Μπακατσέλου που “έφυγε” ξαφνικά

Μιντιλόγλι: Έπεσε από φορτηγό στα έργα – Τραυματισμένος οδηγός στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους και τον έσπασαν στο ξύλο

Το Σάββατο το τελευταίο «αντίο» στον Διονύση Σαββόπουλο – Δημοσία δαπάνη η κηδεία του

Πάτρα: Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα τον αείμνηστο Ανδρέα Αποσκίτη! Καταψήφισε η Δημοτική Αρχή (ΒΙΝΤΕΟ)