Αίας Μανθόπουλος: Συντετριμμένοι η πρώην σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους στην κηδεία του (ΦΩΤΟ)

20/10/2023 | 18:23

Ο Αίας Μανθόπουλος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 17 Οκτωβρίου σε ηλικία 61 ετών, μετά από πολυήμερη νοσηλεία του στο νοσοκομείο «Αττικόν», λόγω σοβαρού εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη.

Είχε στο ενεργητικό του δυο γάμους και τρία παιδιά, άφησε πίσω του ένα τεράστιο κενό καθώς κανείς τους δε μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει ότι έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά.

Στην Παιανία για το τελευταίο χειροκρότημα στον Αίαντα Μανθόπουλου βρέθηκαν μεταξύ άλλων η τελευταία σύντροφός του, Ελισάβετ Σταμοπούλου, αλλά και η δεύτερη σύζυγός του, Στέλλα Τσιάτσιου με τα δυο παιδιά τους που δε μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Έφυγε ο αδελφός μου, ο φίλος μου, ο σύντροφός μου, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στη ψυχή μου», ήταν τα πρώτα της λόγια στην εκπομπή “Super Κατερίνα” ενώ στο Πρωινό δήλωσε: «Σας ευχαριστώ ολόθερμα για το ενδιαφέρον και την αγάπη προς τον Αίαντα. Το κενό που αισθάνομαι κάθε μέρα που δεν ακούω τη φωνή του, δεν τον βλέπω είναι δυσβάσταχτο. Επί 7 χρόνια μοιραζόμασταν όλες τις στιγμές της ημέρας, καλές, κουραστικές, δύσκολες και πάντα κατάφερνε να μου φτιάχνει το κέφι. Δεν ξέρω πότε θα κλείσει αυτή η πληγή, όμως τώρα πονάει πολύ» είχε πει η Ελισάβετ Σταματοπούλου, μιλώντας στις τηλεοπτικές εκπομπές μετά τον θάνατό του.

Αίας Μανθόπουλος: Συντετριμμένοι η πρώην σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους στην κηδεία του (ΦΩΤΟ)

Αίας Μανθόπουλος: Συντετριμμένοι η πρώην σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους στην κηδεία του (ΦΩΤΟ)

govastileto.gr

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική