Αυτοψία του Κώστα Κατσαφάδου στο Κρυονέρι την Δευτέρα 

27/07/2025 | 23:10

Αυτοψία στις καμένες περιοχές του δήμου Διονύσου θα πραγματοποιήσει αύριο Δευτέρα (28/07) ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, αρμόδιος για την αποκατάσταση από φυσικές καταστροφές και την κρατική αρωγή, Κώστας Κατσαφάδος.

Στις 10:00 π.μ., ο υφυπουργός θα έχει συνάντηση με τη δημοτική αρχή, εκπροσώπους της Περιφέρειας και Τοπικούς φορείς, στο δημαρχείο του Δήμου Διονύσου, στον Άγιο Στέφανο, προκειμένου να ενημερωθεί διεξοδικά για την έκταση των καταστροφών, τις ανάγκες αποκατάστασης και τις άμεσες ενέργειες που απαιτούνται για την προστασία των πληγεισών περιοχών και την υποστήριξη των κατοίκων.

Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την άμεση αποτίμηση των επιπτώσεων των φυσικών καταστροφών και τη στοχευμένη παροχή κρατικής αρωγής.

ΠΗΓΗ

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στoν Θρασύβουλο Μαυρομμάτη – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του