Αυτή είναι η πιο λαχταριστή γρανίτα φράουλα!

18/05/2020 | 23:00

 

Δροσερή και υγιεινή γρανίτα από ζουμερές φράουλες που θα λατρέψετε!

Υλικά

2 φλ. τσαγιού ώριμες φράουλες
1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
1/3 φλ. τσαγιού χυμός λεμονιού
1/2 φλ. τσαγιού χυμός πορτοκάλι

Τρόπος παρασκευής

Αφαιρούμε από τις φράουλες τα κοτσάνια και τις πλένουμε με άφθονο  νερό. Σε βαθύ μπολ λιώνουμε τις φράουλες με τα χέρια ή με πιρούνι. Ρίχνουμε στον πολτό τη ζάχαρη, τον χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού και ανακατεύουμε.

Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες. Για να γίνει πιο αφράτη η γρανίτα, μετά από τις 2 ώρες τη βγάζουμε από την κατάψυξη, και την ανακατεύουμε ξανά, για να ξεσβολιάσει.

Ξαναβάζουμε το δοχείο στην κατάψυξη για 1-2 ώρες και σερβίρουμε σε ψηλό ποτήρι με καλαμάκια. Διακοσμούμε με φράουλα στο χείλος του ποτηριού ή και μερικά φύλλα δυόσμου.

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι