Πάτρα: Τρία νέα κρούσματα στο Νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας”

Νέα κρούσματα κορονοϊού διαπιστώθηκαν στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες θετικές βρέθηκαν τρεις νοσηλεύτριες, μετά από μοριακά τεστ του τελευταίου 24ωρου.

 

Σήμερα πραγματοποιούνται τεστ σε προσωπικό, ασθενείς και συνοδούς για να διαπιστωθεί σε τι επίπεδο βρίσκεται η διασπορά του ιού, μετά και την αναταραχή από τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες αλλά και το θάνατο της 44χρονης που έπασχε από χρόνια λεμφογενή λευχαιμία και κόλλησε κορονοϊο στην παθολογική κλινική όπου νοσηλευόταν.

 

Κρούσματα στο “Άγιος Ανδρέας”: Πολύωρη σύσκεψη στο νοσοκομείο υπό τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη: “Έτσι σταματάμε τη διασπορά του ιού”

Πάτρα: Αναταραχή στο προσωπικό του “Αγ. Ανδρέα” από τη διασπορά του κορονοϊού – Ξεκινούν σήμερα τεστ στο προσωπικό

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Ο οδοντίατρος που “έσπασε” ιατρείο, επιτέθηκε και σε αστυνομικό!

Οταν ο Άδωνις διάβασε την εφημερίδα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Πάτρα: “Κλειστή” για ώρες η Ακτή Δυμαίων- Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς