Άνδρας επιχείρησε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από τον 2ο όροφο – Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Πάτρας

Σε νοσοκομείο της Πάτρας μεταφέρθηκε ένας άνδρας από το Μεσολόγγι, ο οποίος υπέστη κατάγματα μετά την πτώση του από τον 2ο όροφο, σε μια προσπάθεια να βάλει τέλος στη ζωή του, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Μετά την πτώση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και στην συνέχεια σε νοσοκομείο της Πάτρας, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ΑΙΧΜΗΣ.

Ωστόσο το θετικό είναι ότι η πτώση δεν ήταν μοιραία, καθώς ο άνδρας έπεσε πάνω σε δέντρο που ανέκοψε την φόρα.

Η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες και τα αίτια της πτώσης του άνδρα.

aixmi-news.gr

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου