Σεμινάρια επικοινωνίας για βουλευτές

19/09/2019 | 15:22

Σεμινάρια επικοινωνίας για όλους τους βουλευτές της οργάνωσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ στη Βουλή.

Στην παρέμβασή του, ο γραμματέας της Κ.Ο. Σταύρος Καλαφάτης, αν και προσωπικά, όπως είπε, δεν μπορεί να κάνει συστάσεις σε κανέναν προχώρησε σε επισημάνσεις: «Το πρώτο είναι ότι μιλάμε πάντα για Πολιτική συν Επικοινωνία. Πρώτα η παραγωγή πολιτικού έργου και η επικοινωνία θα έρθει μετά. Επομένως, ανήσυχος θα πρέπει να είναι αυτός που δεν παράγει πολιτικό έργο», ανέφερε.

«Πρώτα πολιτική και μετά επικοινωνία», λέει ο Καλαφάτης
«Η αγωνία μας θα πρέπει να είναι να παράγουμε πολιτικό έργο που να αφορά στα κοινοβουλευτικά μας καθήκοντα αλλά και στην ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων των πολιτών. Πρώτα πολιτική και μετά επικοινωνία», πρόσθεσε.
Στο τελευταίο συμφώνησε και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας που ήταν στην αίθουσα ως ένας εκ των εισηγητών.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/seminaria-epikoinonias-gia-boyleytes-…

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

“Bγήκαν” μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο κέντρο της Πάτρας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα