Συγκινεί ο Ανδρέας Τσούνης: Μου λείπει η Φώφη

22/01/2022 | 14:47

«Είναι ένα θέμα που δεν μπορώ να το διαχειριστώ», λέει ο Ανδρέας Τσούνης.

Ο Ανδρέας Τσούνης, σύζυγος της αείμνηστης πολιτικού Φώφης Γεννηματά, ο οποίος στάθηκε βράχος μέχρι την τελευταία στιγμή στη μάχη που εκείνη έδινε τα τελευταία χρόνια, συγκινεί με τα λόγια του στο Secret.

«Η Φώφη λείπει σε όλους, και στα παιδιά και σε όλους μας. Μου λείπει πάρα πολύ. Είναι ένα θέμα που δεν μπορώ να το διαχειριστώ», είπε ο Ανδρέας Τσούνης στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη.

Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών, νικημένη από τον καρκίνο. Η απώλειά της σκόρπισε θλίψη στον πολιτικό κόσμο και στον σύζυγό της, ο οποίος βυθίστηκε στο πένθος.

Ο γνωστός οδοντίατρος είχε παντρευτεί με την αείμνηστη πολιτικό το 2003 και μαζί είχαν αποκτήσει μια κόρη κι έναν γιο.

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Πάτρα: “Μπούκαραν” με πιστόλι σε καφέ μπαρ και απείλησαν ότι θα τα κάνουν “γυαλιά-καρφιά”

Καρναβάλι Μικρών 2026: Παρέλαση με χαμόγελα, χρώμα, παιχνίδι και ζωντάνια! Φωτογραφίες από τα καλύτερα στιγμιότυπα