Παύλος Μαρινάκης: H στήριξη της νέας οικογένειας είναι το μεγαλύτερο στοίχημα

14/01/2024 | 14:08

Για οριζόντια μέτρα στήριξης των οικογενειών και αυξήσεις μισθών έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μιλώντας σε τηλεοπτική συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ.

«Αν η ακρίβεια είναι η μεγάλη μάχη που δίνουμε εμείς και άλλες χώρες, η αντιμετώπιση του δημογραφικού, η στήριξη της νέας οικογένειας είναι το μεγαλύτερο στοίχημα. Το μεγάλο μας καθήκον είναι η αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος. Η οικογένεια ήταν, είναι και παραμένει στον πυρήνα της πολιτικής της ΝΔ», ανέφερε ακόμα ο κ. Μαρινάκης.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα των πολιτών είναι η εισαγόμενη ακρίβεια. Δεν μένουμε στα λόγια, κάνουμε παρεμβάσεις, οι οποίες είναι συνεχείς», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην αύξηση του κατώτατου μισθού, ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε: «Η προεκλογική δέσμευση για κατώτατο μισθό στα 950 ευρώ θα τηρηθεί γιατί η αντίστοιχη δέσμευση της προηγούμενης τετραετίας τηρήθηκε στο διπλάσιο. Ο κατώτατος μισθός αυξήθηκε 20%».

Τόνισε επίσης ότι «τώρα έχουμε έναν στόχο: 950 ευρώ ο κατώτατος, 1500 ευρώ ο μέσος μισθός. Με τις μειώσεις φόρων μειώθηκε και η ανεργία».

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του Βασίλη Αγγελόπουλο που “έφυγε” νωρίς

Πάτρα: Έπαθε έμφραγμα την ώρα που την έλουζαν σε κομμωτήριο

Πάτρα: Η κακοκαιρία έφερε πλημμύρες σε Ακτή Δυμαίων και Παραλία – “Ποτάμια” οι δρόμοι

Νέα τραγωδία στη Δυτική Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του

Αχαΐα: Πυρκαγιά σε καφέ (ΦΩΤΟ)

Παραλίγο τραγωδία στην Πάτρα: Πήγε να περάσει τον δρόμο και την “πάτησε” το λεωφορείο

Πάτρα: Τροχαίο με εμπλοκή δικύκλου – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Έντονη βροχόπτωση στην Πάτρα – Πού προκλήθηκαν προβλήματα (ΦΩΤΟ)